De bedste venner i verden

En nat i London Søndag brugte jeg desværre ikke sammen med mine drenge, men i stedet i et fly. Det er klart at man på en søndag hellere vil være hjemme, men jeg fik det bedste ud af dagen. Vi havde en hyggelig besætning, og jeg forkælede mig selv med min yndlings flødebolle fra lagkagehuset. Jeg endte min aften i London på et lufthavns hotel. Det kunne have været meget trist, men jeg hoppe i et lang bad, lagde mig i de hvide dyner, spiste min synlige flødebolle og facetimede med Konrad og Kasper. En meget lang søndag, der alligevel endte ret godt. Nu er jeg kort i København, inden jeg skal frem og tilbage til Dublin. Når jeg lander, har jeg tre fridage, så jeg klager bestemt ikke. Håber i har en dejlig mandag derude❤️

1 kommentar

  • Cecilie

    Hej Mette.
    Besøger af og til din fine blog, mest for opdateringerne om dit arbejde i SAS (synes dig job lyder så fedt!) men selvfølgelig også fordi det er hyggeligt at følge med i jeres liv 🙂
    Et lille spørgsmål: Tror du det vil være muligt at arbejde hos SAS som stewardesse i sit sabbat år?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste venner i verden