Fredagen starter godt- og en vinder

Den store påskejagt

DSC_0817SÅ blev det endelig dagen for påskejagten. Jeg ved ikke om jeg glæder mig mere end børnene, men sjovt bliver det. Jeg har lavet poser, og æg klar til børnene, og da vejret ikke er det bedste i dag, kan det være det bliver inden for. I morgen vil jeg vise min opskrift på en sjov påskejagt, så de store ikke bare finder alle æggene. Der skal være noget for alle aldre og det skal nok bliver sjovt. Jeg håber I alle får en dejlig lørdag.

DSC_0818DSC_0819DSC_0820

1 kommentar

  • Caroline

    Hvor har du dog købt de der m&m’s eggs? Hahaha

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagen starter godt- og en vinder