Det fineste fine

Den perfekte forret

IMG_5655.JPGI sidste uge var vi ovre og spise hos vores nye genboer. De er de sødeste mennesker, og de har en søn på tre år, som Konrad elsker. Vi er så heldige, at vi bor på den bedste vej i hele Danmark, og jeg er så taknemmelig. De to trolde kommer til at gå i årgang sammen på skolen til sin tid, og det må da være den perfekte start på livet.

IMG_5656.JPGDe serverede den eneste rigtige forret efter min mening i øjeblikket- Blinis med stenbiderrogn. Jeg kunne leve af den ret, det er virkelig noget af det bedste man kan servere for mig. Hvad mere kan man ønske sig- ikke ret meget hvis du spørger mig…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det fineste fine