Et årligt barndoms billede

15 minutters aftensmad

IMG_5078.JPGKender I det, man er helt ideforladt, og orker ikke det store til middag? Sådan har jeg det nogle gange, og har heldigvis et par retter jeg kan hive op af hatten, og lave på 15 min. Favoritten herhjemme pasta med kødboller. Jeg laver nogle mini kødboller på panden det tager 5 min, koger vand til pastaer. Når pastaerne næsten er færdige, kommer jeg færdigkøbt tomatsovs over kødbollerne. Nem mad alle kan spise, og så er der mad på 15 minutter. Jeg giver jer lige min opskrift på kødboller, så kan det være der er andre end Konrad der skal have Lady og Vagabonden mad i aften:)

Frk. Vilstrups mini kødboller

Et Løg

En pakke hakket kød (vi bruger kylling)

1 æg

en spsk mel eller havregryn

lidt mælk

salt og peber

IMG_5254.PNGKom løget ned i en foodprocessor, og lad det blive helt finthakket. Tilsæt de andre ingredienser og kom mælk i, til den er lind og nem at forme (det kan også gøres i hånden, men hos os er de vilde med dem sådan). Steg dem på panden, gerne med lidt rosmarin. Kom den tomatsavs over du kan lide, vi bruger gerne Barilla, (som før kun kunne købes i Frankrig, men nu også fås i alle Danske supermarkeder).  Så er der bare tilbage at sige velbekomme, jeg lover retten bliver et hit.

1 kommentar

  • Jeg tror lige du har redet aftensmad situationen hjemme hos os i aften. 😀 Tak for det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et årligt barndoms billede