Den perkekte dag at blive forlovet på...

Taco fredag

Jeg har mange kollegaer fra Sverige, og de fortæller altid om deres Taco fredag. Jeg syntes det lyder så hyggeligt og børnevenligt, at de hver fredag skal hjem, og hygge om fingermad. Det skal vi da også have i Danmark… Så sidste fredag var jeg inviteret ind med en masse andre bloggere og journalister, for at høre hvordan vi kan få Taco fredag til Danmark. Wilfa har nemlig lanceret en ny maskine til formålet. Wilfa Fredag hedder den, og er en 3-1-køkkenmaskine, der fungerer både som håndmikser, stavblender og foodprocessor. Det skal være nemt og sundt at lave det hele fra bunden. Den han hakke, slice, choppe sine grøntsager. Det hele kan den nye maskine klare, og så skal den bare i maskinen efter. Det er da smart, og noget en hver mor må eje. Jeg kommer helt til at tænke på Gertrud Sand og hendes Foodprocesser… Eventet blev afholdt ovenpå Barburritos nye Take-Away-café i Gothersgade, mega cool sted hvis man er til Tacos. Fra nu af skal vi også have Tacos om fredagen, jeg tror mine drenge kommer til at elske det.

Så skal der tages billeder af de tre mødre, der er ude og få drinks og er væk fra børnene. Jeg er selvfølgelig sammen med smukke Emilie og søde Danica.

2 kommentarer

  • Julie

    Herhjemme er pizza-fredag indført ligesom i min barn.. hver har sin egen pizza som man pynter med det man godt kan lide 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perkekte dag at blive forlovet på...