I dag er det 10 år siden...

Sofa til salg

ollifant.dk 001

Vi overvejer at få bygget nyt køkken i den ene af vores stuer. Vi har lyst til at få et kæmpe køkken med store franske døre, barstole ved en kæmpe kogeø, vinkøleskab, og et KÆMPE køleskab. Vi har en stue, som vi aldrig bruger, så for at få en bedre rumfordeling, planlægger vi nu en større ombygning. Det betyder også at denne sofa bliver til overs, jeg ved at mange af jer før har været vilde med den, så nu er der mulighed for et kup. Vi betalte ca 13.000 for den (mener jeg, jeg skal nok prøve at finde kvitteringen frem) den er købt hos IdeMøbler på Gammel Kongevej. Den er ca 3 år gammel, og er blevet brugt det første halvandet år, og ellers bare stået. Den er 2,60 lang, 90 bred på sofadelen, og 1,60 på pufdelen. Den er lidt slidt på puderne, men fremstår pæn. Det er en skøn sofa som har rigtigt mange gode år i sig. Jeg tænkte at buddet kunne starte på 3500, men byd endelig. Den skal afhentes i Gentofte.

Dette er et repost af et gammelt indlæg, som nu er blevet til et salgs indlæg.

ollifant.dk 002

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag er det 10 år siden...