Sofa til salg

Glædelig weekend hilsen

DSC_0748Glædelig fredag skønne læsere. Åh hvor er det dejligt med fredag, og weekend. Hvad enten man skal bruge den hjemme eller væk, er der bare noget dejligt over weekenden. Jeg har været ude og drikke drinks her til aften, spist middag hos min Mutti og kom hjem med en træt dreng, der fik lov at se Disney, og hygge med Kasper og jeg inden han faldt om. Han sov lykkeligt kl 20, og nu sidder jeg her med bloggen, og kan tænke tilbage på en skøn dag, hvor jeg også har fået trænet i 1½ time, og nået i bund med vasketøjet (skønt med fridage). Jeg har brug for at være positiv, for i morgen, skal jeg forlade min elskede familie, for at tage til Tokyo. Kasper har haft en lang uge, og skal nu stå alene med det hele, og jeg ville for alt i verden hellere, være sammen med Kasper og Konrad i weekenden. Men sådan har vi det jo alle sammen. Det er ikke hver dag, man elsker at tage på arbejde, og sådan er det jo lige meget hvad man laver. Derfor har jeg nydt dagen på bedste vis, og vil glæde mig over en hyggelig formiddag med de to i morgen, hvor vi kan nå at hygge en masse, inden Japan kalder. Kan I nu, have en dejlig weekend, hvad enten i laver det i helst vil, eller det der nu engang skal til…

1 kommentar

  • Jeg beundrer dig for dit karrierevalg. Det må være sindssygt hårdt at forlade familien og tage så langt væk, ja om på den anden side af jorden! Samtidig kan jeg godt se, det spændende i at få så mange fantastiske oplevelser og være fri for at sidde på et kontor dagen lang.

    Du er en sej quinde! 😉

    http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sofa til salg