Mit hår som i de gode gamle dage

Bryllupstanker #8

Dette er for mig et rigtigt godt bud på drømmekjolen. Jeg elsker det enkle, og det er sådan jeg altid tegnede min brudekjole som barn. Korsage på toppen og et kæmpe tylskørt. Denne er fra Lilly og er faktisk meget fin, MEN MEN MEN, så sker der noget jeg ikke er helt vild med. Hvorfor skal der være snører bagpå? Jeg er slet ikke til det. Jeg kan godt forstå at man har det, mange taber sig jo op til brylluppet, og det gør jo alt nemmere, men det er slet ikke mig. Jeg syntes jeg har set rigtigt mange kjoler efterhånden, og de fleste har dette. Jeg må jo lede videre, og så må jeg snart finde en dag med mine veninder, hvor jeg kan prøve løs.

2 kommentarer

 • Maj

  Alt efter model, kan de ofte tilpasses efter dit ønske – det fik jeg, bare med omvendte fortegn ifht det du ønsker 🙂 selvfølgelig mod betaling, men man skal som oftest have lagt kjolen lidt op, da de er beregnet til at selv de helt høje piger kan passe dem.

  Glæd dig til at prøve kjoler, det er en fantastisk oplevelse!

  – Maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Havde du ikke købt en kjole? Det synes jeg, at have læst herinde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hår som i de gode gamle dage