Glædelig fredag...

Nem fredags middag

DSC_0636Kender I det, man står i supermarkedet fuldstændig ideforladt. Sådan havde jeg det i dag. Vi er jo ret begrænset af at Kasper ikke er vild med fisk, og at jeg ikke spiser rødt kød. Så vi spiser rigtigt meget kylling. I dag ville jeg bare prøve noget nyt og faldt over et helt stykke kalkun. Da jeg kom hjem dolkede jeg det og lagde hvidløgstykker  ned i folderne samt to store stykker rosmarin og en masse salt og peber. Jeg gav det 40 min i ovnen, sammen med lidt kartofler. Jeg syntes det blev ret godt, og så har jeg tilføjet en ny ret til repertoiret. Jeg serverede med en salat og en hjemmelavet humus.

DSC_0643DSC_0639

5 kommentarer

 • Det ser i hvert fald skide godt ud, mums!

  Knus
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rasmussen

  Kasper spiser ikke fisk?! – men sticks n’ sushi?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ha ha de har en menu med kylling og and han elsker. Godt fanget ellers;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • And from SemtexTV “A few weeks ago, I hooked with Lil Wayne in Amsterdam at the Coffee Shop, and we talked about a lot of things”. So I’m guessing definitely Coffee ShfCopoofeesh/p?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kyllä niitä ostajia takuulla tulee. Mutta taidanpa itse jättää väliin… En muutenkaan ole oikein innostunut keinoista tuhota karvankasvu kokonaan. Ne ovat kuitenkin olemassa jostain syystä eikä se ajelu silloin tällöin niin kauhea operaatio ole. Ja talvella karvasääret ON lämpimämmät kuin ajellut. Testattu juttu!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig fredag...