Date Night

Min livret spinatlasagne

REPOST. Nu mens jeg er i NY og har vendt op og ned på dagen, vil jeg ikke snyde jer for et indlæg. Jeg vil dele min mest populære middags opskrift nogensinde, som tilfældigvis også er min livret.Til dem af jer der allerede elsker den, kan det måske være I skal prøve den igen og til nye læsere er den et MUST TRY. Velbekomme 🙂

I søndags var jeg til middag hos Mutti. Det er altid så dejligt at komme hjem, og det bedste ved at komme hjem, er at man får lov at få sine livretter. Som jeg skrev den anden dag, har spinatlasagne været min livret i mere end 15 år. Vi har udviklet opskriften gennem alle årene, og mener nu vi er kommet frem til verdens bedste lasagne. Grøn peberfrugt (som man jo aldrig kan bruge til noget, har fundet sit kald) giver den helt særlige smag og sammen med en masse muskatnød bliver lasagnen perfekt.

Familien Vilstrups spinat lasagne

  • Ca. 50 g smør
  • Et par spiseskefulde mel
  • Mælk ca 1l
  • Muskat nød
  • 2 poser frossen spinat
  • 2 peberfrugter
  • 1 stort bærger hytteost
  • Lasagneplader
  • Salt, peber
  • Revet ost

Fremgangsmåde:
Smelt fedtstoffet og tilsæt mel, så det bliver en smørbolle. Tilsæt mælken og varm op. Derefter tilsættes spinaten og når den er optøet tilsættes peber, hytteost, muskat, salt og peber. Læg et lille lag af saucen i bunden af et ovnfastfad og skift mellem den og lasagneplader. Slut af med et lag ost og lad den gerne hvile 15 min inden den bages på 200 grader i 35 min. Når den kommer ud af ovnen skal den igen hvile, den er meget flydende lige når den kommer ud, så giv den gerne 15 min inden den nydes.

Jeg håber I vil prøve denne skønne lasagne og tage den til jer, som vi har gjort i familien Vilstrup.

12 kommentarer

  • Anonymous

    uuuuh hvor lækkert!!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasja

    Mmm det ser lækkert ud. Tror du ikke man kan blande lide oksekød eller kylling i, så den er lidt mandeegnet? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mette vilstrup

      Ja da:) ellers kan man bruge den som tilbehør til kød.
      Held og lykke:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Madsen

    Hej:
    Spændende opskrift – den skal prøves, men kan ikke helt finde ud af hvor meget 2 poser spinat er? Kan du evt hjælpe lidt med ca gram:)
    Hilsen Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mette vilstrup

      Hejsa:)
      Jeg er ikke sikker på gram, men køb to af de små poser i Irma, eller en stor pose, så passer det meget godt:)
      Håber du bliver lige så vild med den som vi er:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Hej Mette.

    Skal spinaten ikke optøes INDEN den kommer ned i gryden med mælk?

    Tak for opskriften 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • frkvilstrup

      Nej det behøver du ikke:) held og lykke. Ville ønske jeg skulle spise hos dig:):)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maia

    Hej Mette 🙂

    Hvor mange personer er din opskrift beregnet til?

    Det ser ekstremt lækkert ud – glæder mig meget til at prøve den af!

    Mange hilsner, Maia

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • frkvilstrup

      Du skal glæde dig:) ca 4-6 alt efter om den skal være hovedret.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Den er også blevet en af mine livretter. Vi får den ofte her hos os:-) den er så lækker!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene

    Har du kun brugt en af de spinat poser der på billedet?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Date Night