Hello jetlag...

Lidt om at tage sig sammen- efter man er faldet i lakridserne…

http://4.bp.blogspot.com/-KFwppD0fupc/TlNxqGt69-I/AAAAAAAAAnQ/JL0nHW60xQM/s1600/MetteVyogasmall.jpg

Indrømmet… Jeg er på ingen måde perfekt… Jeg prøver virkelig at være god, med min kost og træning, især op til vores bryllup. Men det ville være strengt at lade som om jeg ikke falder i- for det gør jeg! Den dag vi skulle hjem fra NY, var jeg bare så træt, at jeg måtte have noget sukker, for at holde mig i gang. Jeg spiste noget slik, og jeg nød det. Men sådan kan jeg jo ikke fortsætte, hvis jeg skal kunne passe kjolen til sommer. Her til morgen, efter en laaaannnngggg nat, med Konrad. Hoppede jeg i træningstøjet som det første. Så er det jo fjollet at lægge sig på sofaen, efter jeg har afleveret. Jeg cyklede i modvind op og trænede en time. Nu har jeg de dejligste røde kinder, og har det fantastisk. Jeg er ikke vild med træningen, men jeg er vild med følelsen efter træning- åh den elsker jeg, og det er derfor jeg tager mig sammen og træner… Nu er jeg klar på en travl weekend med børnemodeude, events, venner, champagne og en masse hygge. Rigtig god weekend til jer. (Billedet er gammelt, men ville spare jer for de ildrøde kinder jeg havde i dag;)

1 kommentar

  • Siger man ikke, at det handler ikke om, hvor mange gange man falder, men om hvor hurtigt man rejser sig igen?

    Synes det er en god regel at leve efter

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello jetlag...