Min engel?

Vores juleaften

DSC_0445Glædelig jul alle sammen. Jeg har ikke været så meget på bloggen de sidste dage. Jeg har været en del sammen med min far, som selvfølgelig er i stor sorg, over at have mistet sin elskede kone. Nu går det frem, og begravelsen er ved at være planlagt, det er altså hårdt når sådan en ulykkelig ting rammer midt i julen. Inden alt det skete, holdt vi en dejlig juleaften, og jeg vil selvfølgelig dele et par billeder fra vores aften. Jeg håber også i have en skøn aften, med jeres nærmeste.

DSC_0497DSC_0474DSC_0452DSC_0511Det bedste ved vores aften sammen, var at vi fik taget en masse familiebilleder med alle Konrads bedsteforældre. Jeg glæder mig til at få fremkaldt et kæmpe billede til hans værelse. Virkelig en god ide at få taget et fællesbillede, når alle er samlet. Desværre blev det af os tre ikke så godt, men det er jo lige meget, når det hvor alle er med, blev godt:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min engel?