Inspiration til vores næste rejse

Tilbageblik på 2014

087

Tak for endnu et godt år på bloggen. Jeg håber i får en dejlig aften, og vil lige vise højdepunkterne fra det sidste år. Det har været et af de hårdeste, og også bedste år i mit liv. Jeg har troet at mine dage var talte, haft uhyggelig mange smerter og alt det er heldigvis glemt, for nu er jeg ENDELIG blevet forlovet med manden i mit liv og har en sund og dejlig dreng. Jeg glæder mig ekstra meget til at dele næste år med jer, som nok også bliver et af de bedste i mit liv:)

Januar

073

Februar

018Marts

spanien 291

April

maxi

Maj

112

Juni

016

Juli

122

August

052

September

DSC_0533

Oktober

008

November

IMG_3588.JPG

December

CSC_0105

Tusinde tak til alle jer der læser med. Det er fantastisk at I har lyst til at følge vores lille familie. Jeg er så glad for at kunne dele mit, og vores liv med jer og vil slutte året af med at spørge jer om hvad I kunne tænke jer at læse om næste år, udover vores hverdag selvfølgelig? Tilsidst vil jeg bare ønske jer en rigtig dejlig aften, vi ses næste år:)

3 kommentarer

 • S

  Rigtig godt nytår til dig og din familie 🙂 Jeg vil naturligvis glæde mig til at høre mere om jeres drømmebryllup. Derudover elsker jeg når du deler opskrifter, gerne mad/aftensmad ideér, lidt om din stil (tøj/bolig), hud/hårpleje og din makeup – og til sidst, så ville det være fantastisk hvis du ville dele lidt om jeres forhold. Gode ideér til at holde gnisten i hverdagen og forslag til hvad man kan lave sammen, som ikke nødvendigvis er at rejse eller middage til tusinde kroner 🙂
  Tak fordi vi må følge med, og igen – godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Far

  Kære Mette og Kaper. Dejligt at se tilbage på et år, der er gået så godt for jer. Dejligt at vide, jeg har været en del af jeres år. Jeg glæder mig til 2015. Kærlig hilsen Far

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mette.
  Din blog er super hyggelig. 😀
  Jeg synes du skal lave flere videoer. Det er så hyggeligt og mere personligt.

  Nu hvor du skal til at giftes, kunne det være fedt du lavede en video med sådan noget, og udover det, så boligindretning. 😀

  Godt nytår. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til vores næste rejse