Ferie update

Sidste dag i varmen

IMG_4019.JPG
Det er slet ikke til at klare tanken, men i morgen er vi hjemme i kulden igen. Jeg kunne godt være blevet en uge til. Det har været de bedste penge vi har brugt, hold op det har været dejligt at blive varmet op. Jeg glæder mig til at vise jer en masse billeder fra vores skønne tur, som virkelig har været en ny ferie form. Det har været ren børne ferie, men takket været mormor som vi havde inviteret med, var der også plads til bobler og kæreste tid❤️

IMG_4009.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie update