Den fineste gave til mødre

Nytårs stress….

IMG_4027.PNGNytår…. Hvorfor er det at vi hvert år stresser over hvad vi skal? Siden jeg var helt ung, syntes altid det har været så stressende, nogle år har jeg først fundet ud af det nytårsdag, og andre har jeg holdt kæmpe nytår med alle mine veninder. Så kom Konrad, og så skal vi selvfølgelig finde det bedste løsning med ham. Vores skønne genboer har inviteret os til middag hos dem, det kunne jo ikke blive bedre (ingen skal køre, og det er nemt at komme hjem), men nu har de lige sagt at vi bliver næsten 50 personer til spisning. Havde jeg været ung, og uden barn, havde det jo været drømmenytåret, men med et lille barn, syntes jeg det bliver MEGET stort. Jeg er så bange for vi ikke kan lægge ham nogen steder, og at han vågner hele tiden. Hvad syntes I, er det mig der er fjollet, er bør vi finde på noget andet?

Det bedste er at jeg allerede har fundet nytårs kjolen, jeg købte den inden ferien med 20% rabat her ved at bruge koden Weiz-kjoler-jul2014. Jeg brugte den til datenight med Kasper i Spanien og nu skal jeg ikke stresse over nytårs kjolen. Hurra for et problem mindre…

3 kommentarer

 • 50 ER mange, så det kommer nok an på deres hus – hvor stort det er, hvor der vil være plads til Konrad, etc. Og hvilke mennesker, det er – abefester er bare ikke børnevenlige uanset hvordan man vender og drejer det. Ingen andre gode råd herfra end at det skal føles rigtigt. Vi holder nytår sammen med nogle andre par med små børn – i gåafstand fra hjemmet. Det er dejligt ustressende 🙂 (PS: du ser – som altid! – så skøn ud)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Vi er blevet inviteret til et ligende arrangement. og jeg har besluttet at vi tager afsted og ser hvad der sker. Det værste der kan ske, er at vi tager hjem igen. Mættede af indtryk og sammen med dem jeg elsker aller mest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Min tanke er, at det afhænger af jeres mavefornemmelse. 50 personer behøves jo ikke være lig med abefest, og måske kommer der andre børn? Hvis det bliver for meget for Konrad, og han ikke kan finde ro, så kan I jo tage hjem og fejre nytår med hinanden… Mon ikke I har en flaske champagne på køl 😉

  Jeg har selv fravalgt de store/vilde fester pga min 2-årig, og min kæreste og jeg har enten taget i sommerhus med den lille eller holdt rolig nytår hos vores forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den fineste gave til mødre