Nissen har været forbi

Lidt om den manglende ferieform….

IMG_3911.JPGDer er gået jul i den… På alle måder… Det vil sige at jeg nu er fyldt med julesul, ikke så heldigt op til bikini ferie. Jeg har derfor måtte tænke på en hurtig løsning, som jeg normalt ikke er fan af, men noget skulle der jo til, for at tabe et par kilo op til ferien. Jeg starter min morgen med en shake på 100kcal, jeg har fundet en fra Nupo, som ikke smager dårligt, nej den smager faktisk ret godt, og er med frysetørrede bær. Til frokost spiser jeg nogle grøntsager og en suppe med thai smag også fra Nupo eller en varm ret fra Allevo. Om eftermiddagen kan jeg lave en shake hvis jeg er sulten og ellers spiser jeg lidt frugt. Til aften laver jeg sund aftensmad og spiser med familien. Jeg skal ikke være sådan en mor, der sidder med en shake foran mit barn, og så skal han vokse op med en mor der ikke kan spise. Nej så vil jeg hellere have et par kilo for meget… Men lad os nu se om jeg ikke kan blive klar til ferien… Så må brunkagerne vente til jeg kan hoppe i en stor trøje igen efter ferien…

IMG_3910.JPG

 

2 kommentarer

  • Åh Mette, det lyder altså røv hårdt! Men super sejt du sætter dig det for! Jeg tænker på dig de næste uger og er sikker på du kommer til at se dejlig ud på jeres ferie uanset hvad vægten siger 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nn

    Lyder hårdt.. Voksede netop op med en mor der ofte var på kur… Lagde mærke til hun ofte spiste andet end det vi fik.. Hun spiste aldrig havregryn, boller eller yoghurt til morgenmad.. Måske det kun var kaffe. Frokost kål og aftensmad suppe. Jeg tog skade og kæmpede i 13-16 år af mit liv med en spiseforstyrrelse. Der er meget fokus på at små børn helt ned til 5 års alderen er i risikogruppen til spiseforstyrrelser . Fordi vi voksne har så svært ved at acceptere os selv som vi er. Acceptere de ekstra kilo og droppe kurene.. Er sikker på din mand og søn elsker dig lige højt selvom du har et par kg ekstra siddende:-) der skal være plads til at hygge i december.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nissen har været forbi