Konkurrence til mor og barn

Gratis film til jul og nytår

634Konrad ser ikke særligt meget tv, så jeg går op i, at det han ser er god kvalitet. Jeg har før fremhævet Viaplay fordi jeg syntes de har så meget godt til børnene. Nu har de også fået en masse Disney film, og vi elsker det. Jeg har et par gange lavet popcorn, og så har vi sat en hel Disney film på, og selvom han  går lidt op og ned af sofaen, kan vi andre også holde ud at se med. Senest har vi set Ratatouille,  som jeg også bare elsker. Men hvis Konrad kunne vælge, skulle vi altid se Venskabsbyen, hvis I ikke kender den, så syntes jeg virkelig I skal vise den til børnene.

viaplay børn025Jeg er ret vild med Viaplay, fordi de har rigtigt mange valg til alle aldersgrupper. Når vi har haft gæster, og børnene gerne vil se noget, har det været nemt at finde alternativer der har passet til dem. Jeg syntes det er skønt at kunne tilbyde noget andet, end det de ellers ser på nettet, og igen så ved man det er noget ordentligt børnene ser.

viaplay børn valgDer er altid en gratis måned, så man kan gratis se over jul og nytår. Der er ikke kun noget for børnene, Kasper og jeg har haft super meget glæde af at se Robinson. Vi kan ikke få vores liv til at hænge sammen, hvis vi skal være hjemme hver mandag kl 20, så det er super, vi bare kan se det, når vi er hjemme (og uden reklamer). Men det bedste ved Viaplay er at man kan downloade det, man gerne vil se til Ipad, telefon eller computer. Det har jeg brugt utroligt meget når jeg er i udlandet, og nu hvor ferien er bestilt, skal der downloades Venskabsbyen til flyveturen…

Viaplay har sponsoreret indlægget

1 kommentar

  • Christine

    Jeg har netop tilmeldt mig, men jeg kan ikke finde: “Venskabsbyen”. Der er ingen søgeresultater. Hedder det mon noget andet? Hvordan finder du det?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence til mor og barn