En stor dag

Vinter essentials

010Konrad og vitaminer, siger sig selv… Han skriger på sin “minpille” morgen og aften, så den glemmer vi ikke. Det er mere os selv vi glemmer. Jeg er begyndt at lave en skål klar til Kasper hver morgen, og nu vil Konrad også have sin vitamin pille i en skål. Han vil være “LIGESOM FAR”. Kasper har fået nyt job, og arbejder rigtigt meget. Derfor går jeg meget op i han i det mindste får vitaminer, når maden ikke altid er den bedste, hvis han overhovedet har tid til at spise. Jeg har aldrig været så sej til at tage pille selv, men nu hvor de andre får, er jeg også begyndt selv, især fordi jeg har set en kampagne der hedder #huskdigselv, som Dailycare har lavet. Det er jo fordi vi er god til at give vores kære deres vitamin piller, men glemmer os selv. Her er et billede af mine vinteressentials. Jeg tager en dagligvitamin, så tager jeg Selica for mit hår, hvidløg fordi det ved man jo er godt, og så er det super for blodet når jeg flyver. Nu hvor jeg skal starte på de lange ture er det ekstra vigtigt med søvnen, så jeg starter med at tage Baldrian snart. Jeg er blevet ret glad for mærket Futura, der ikke er helt så dyre.

012Derudover er disse to mine faste følgesvende i tasken. Jeg bruger Decubal 70% hele vinteren, jeg far noget vi her hjemme kalder “Vinterpletter” de er et par tørre områder i ansigtet. De kan ses inden kulden kommer, så hvis man er i tvivl om det er frost ude, kan man bare se på min pande… Jeg bruger cremen som maske et par gange om natten i løbet af vinteren, og ellers bor den fast i min taske. Derudover har jeg fundet en kur på tre dage til immunforsvaret. Man skal tage den lige når man mærker der er noget på vej. Den er rar at have ved hånden… Er der noget jeg mangler at tage, så må I endelig komme med tips, herhjemme skal vi ikke have influenza i år…

 

1 kommentar

  • Julie

    Jeg bruger ren arganolie til de tørre pletter. Det er et vidundermiddel 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stor dag