Børn og bakterier og gratis tip til på lørdag

Vind et smukt Pandora armbånd til 3000kr

DSC_0598

Som I måske har læst på bloggen tidligere, er jeg blevet ret vild med charmsene Essence fra Pandora. Jeg elsker at de charms man vælger, kan minde en om personer, oplevelser eller værdier man holder af. Jeg har lavet et med to charms med symbolet LOVE. De minder mig om, mine to store kærligheder Kasper og Konrad. Som jeg fortalte om i dette indlæg, syntes jeg det er smukt, at man kan samle noget af det, der betyder mest for en, og altid have det med sig. Man kan også tage en quiz lige her, og finde de værdier der passer bedst til en.

205

Jeg er så vild med armbåndene, og ideen bag Essence fra Pandora, at jeg så gerne vil give en af jer et. Jeg har derfor aftalt med Pandora, at én af jer må vælge et armbånd med op til tre charms, og op til 3000kr. Er det ikke fantastisk? Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar, om hvorfor du skal have armbåndet, og hvad de tre charms du vælger betyder for dig, eller den der skal have det. Jeg glæder mig til at læse jeres personlige kommentarer og til at kunne forkæle én af jer med en super lækker gave fra Essence fra Pandora. Du kan tage en quiz, for at finde dine værdier lige her.

essensen af mig

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Pandora

51 kommentarer

 • Sarah R

  De charms som jeg ville vælge symboliserer mig og det ville være et fantastisk smykke som ville kunne hjælpe mig i mange svære situationer og et smykke som måske ville kun få mig til at tro på mig selv og give mig lidt styrke. De tre charms som jeg ville vælge skulle være joy fordi jeg elsker at kunne grine og havde det sjovt den næste skulle være caring da det betyder alt for mig at mine omgivelser har det godt den sidste skulle være love da min kærlig til min familie og venner er så utrolig stor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah R

   Prøver lige igen hvor der står kærlighed rigtig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hej 🙂 Jeg er en af dine stille ikke-kommenterende læsere, selvom jeg har fulgt din blog længe. Jeg er 24 år, studerende og uden børn – selvom jeg ikke umiddelbart virker til at være en del af din målgruppe, så er jeg virkelig fan af din positive holdning til livet og din måde af formulere dig på, hvorfor jeg også følger trofast med.

  Jeg er tosset med, at du på din blog gør rigtigt meget ud af, at man skal påskønne de små ting i livet og se på de positive ting fremfor de negative. Omkring mig kan jeg se, at det er vanskeligt og selvom, jeg virkelig gør mit bedste, så er det også nogle gange svært selv hele tiden at være optimistisk og med overskud. Derfor ville jeg vælge charms, som hver dag vil minde mig om de ting, som jeg lever efter og som jeg altid skal have fokus på: Wisdom, sensitivity og intuition

  Efter jeg skrev ovenstående, tog jeg testen, som også viste sensitivity og intuition. Den sidste var “caring”, som jeg virkelig også kan genkende mig selv i. Alt i alt er der nok tale om, at alle de forskellige charms betydninger er relevante og vigtige at huske på.

  Rigtig god aften og tak for en inspirerende blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg vil være over lykkelig hvis jeg vandt creativity det med at tag en chance at ikke være bange for det sensitivity følsom person jeg er var klar til at give min nyre til min far men han var for syg min passion er når jeg få lov til at male sammen med min søn når vi maler på Steen sammen og give dem væk til folk man ikke kender hvis du har lyst til se en af dem skal du gå ind på ønskerbørn randers facbook men

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  38% love, 32% caring, 30% loyalty 🙂 hvor stolt blev jeg lige af mig selv efter denne test 🙂
  Inden testen tænkte jeg 3x love = 1 for min kommende mand (ja, vi skal også giftes næste år) 1 for min 3 årlige og 1 for min lille på 6 måneder 🙂 …… Men samtidig tænkte jeg, at jeg jo også gerne ville indeholde “lidt af det hele” fra de tre kategorier, så jeg er svært tilfreds med testens udfald 🙂
  Jeg må dog indrømme, at jeg vil gå efter 3x love da intet er vigtigere end min familie og min kærlighed til dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M.

  33% loyal, 33% Joy, 33% Caring

  Og de tre jeg gerne vil have er, Loyalty, Caring og Sensitivity på et helt simpelt sølv armbånd. Det er det jeg selv synes … Det med Joy ved jeg ikke helt om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Mig og mine børns far er lige gået fra hinanden igennem 13 år. En meget stor beslutning, som har taget over 1 år at ta… Så de 3 charms skal symbolisere, mig og mine 2 dejlige børn. Det bliver en ny fremtid vi går i møde… Og når jeg ikke har dem, i min uge, ville det være dejligt at kunne kigge på det, og tænke på dem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hej Mette
  Sikke en fantastisk konkurrence. De fleste kvinder ved hvor meget et smykke kan betyde, og dette er ingen undtagelse.
  Jeg synes det er så smukt og fint at man kan “designe” sit eget personlige armbånd udfra ens person. Mit resultat blev 34% creativity, 33% caring og 33% compassion – og lige præcis de charms synes jeg er enormt smukke, og beskrivelsen passer meget godt.
  Jeg skal vinde fordi jeg har haft nogle hårde år. Min mor har en form for misbrug, og med tiden har det naturligvis påvirket mig rigtig negativt. Det er hårdt at have en mor der er så langt nede og flere gange ikke har ønsket at leve mere. Heldigvis er hun i behandling nu, men det er klart at man ændre sig, når man oplever sådan nogle forfærdelige ting. Jeg bruger bla. din blog til at huske på de små ting i hverdagen, så alting ikke kun er sort. Jeg vil rigtig gerne vinde, da armbåndet skal minde mig om de gode ting i livet og at jeg skal være stærk, både for min og min mors skyld. At jeg skal være positiv og have lidt mere overskud så jeg kan få mine drømme omfyldt.
  Kærligste hilsner en fast læser – S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Skovrup Gormsen

  Silver bracelet: http://pandora.dedicated.cohaesio.net/da-dk/explore/products/bracelets#!596000/sort-by/r

  Joy: http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/charms/796020cz
  Jeg har valgt joy, fordi livet er sjovt og dejligt, og jeg nogen gange godt kunne have brug for en reminder!

  Trust: http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/charms/796019cz
  Tillid til mig selv. Jeg tror på mig selv, og jeg har tillid til, at jeg træffer de rigtige valg.

  Wisdom: http://www.pandora.net/da-dk/explore/products/charms/796016
  Jeg har lært af de fejl jeg har lave og det er jeg stolt af. Den er tænkt som et symbol på det.

  Jeg krydser rigtig meget fingre! 
  Email: idagormsen1@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Dejligt med en konkurrence. Jeg er også en “stille” følger, som har fulgt med længe, men ikke kommenterer, hehe.
  Jeg ville elske at vinde sådan et smukt pandora armbånd. Jeg synes der var mange flotte charms, så jeg valgte at tage testen 🙂
  Den sagde: JOY, HOPE & LEO. Så det er dem der må passe bedst på mig! Jeg vil gerne have dem på det enkle sølv armbånd.. Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Mette 🙂

  Hvis jeg vinder, skal min mor have armbåndet. Mit forhold til mine forældre (og i særdeleshed min mor) var gennem mine teenageår mildest talt elendigt og jeg satte overhovedet ikke pris på hende. For nogle måneder siden skete der så en række ting i mit liv, som gjorde at jeg ikke synes livet var værd at leve. Jeg var meget meget langt ude, og at jeg sidder her idag, er min mors skyld. Hun beviste alt overfor mig. Hun overbeviste mig om at selvom livet var imod lige nu, skulle det hele nok gå. Hun hev mig med ud på nogle lange gåture, og vi fik snakket om tingene. Jeg er stadig ikke helt på anden side, men min mor har ret: Alting skal nok gå.

  Jeg må huske at fortælle min mor hvor højt, jeg elsker hende, når jeg står op i morgen. Og jeg håber selvfølgelig at jeg får mulighed for at vise hende dét med dette armbånd også <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hov, og charms’ene skulle være LOVE, LOYALTY OG BELIEF! Fordi det er min mor, og fordi hun tror på mig, når ikke engang jeg selv gør!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Min lillebror valgte for 18 mån siden at livet var for svært at leve. Jeg vil rigtig gerne have noget på mig, hver dag der minder mig om ham. Min fantastiske lillebror. De tre ord der beskriver det forhold vi havde er hope – han håbede virkelig på, at livet blev bedre, joy- på trods af alt det der gjorde livet så svært, så var han glad – håber jeg. Det sidste er strength – han står for mig som det stærkeste menneske jeg har kendt. At gennemleve det liv han var udsat for kræver en overmenneskelig styrke, en styrke jeg stadig ikke forstår hvor han havde fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Peace, happiness og loyality er hvad jeg ønsker for alle mennesker. Virkelig en smuk gave til ønskelisten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil rigtig gerne vinde armbåndet og give det til min mor i fødselsdagsgave. Jeg ville aldrig selv få råd til en så fin gave og symbolikken i de små charms ville gøre hende både glad og rørt.
  Derfor er mine valg af sten tiltænkt hende og ikke mig selv.
  Jeg ville helt sikkert vælge 2 x LOVE som symbol på hendes to børn, som hun gør alt for, og 1 JOY til at symbolisere den glæde hendes søde mand hver dag giver hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa S

  Min test beskrev, jeg havde egenskaberne “love”, “loyalty” og “stength”. Love er oplagt. Min datter på 16 måneder, min kæreste og generelt min familie og venner betyder alt for mig. Loyalty er også lige i skabet. Jeg selv sætter stor pris på, når folk er loyale overfor mig, så det man kan selvfølgelig kun forvente, hvis man selv udviser det selvsamme. Strength. Udadtil – helt sikkert. Men der gemmer sig nok en mere skrøbelig og sårbar pige, når man ser kulissen.

  Jeg ville blive så glad, hvis jeg vandt det smukke smykke. Jeg ejer ikke et eneste personligt smykke, som virkelig betyder noget for mig, og dette ville uden tvivl indtage førstepladsen. Dernæst er jeg også bare helt vild med konceptet bag armbåndet.

  Håber, din torsdag er blevet bedre som timerne er gået:)

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  De tre charms jeg vil vælge er: Optimism, Sensitivity, Generosity. De er smukke, og de vil symbolisere mine 2 børn og mig og vores liv sammen ♥ Vores relation og tid sammen er det vigtigste og skønneste. Jeg vil især kigge på armbåndet hver anden uge, hvor de er hos deres far, og bare bære følelsen af børnene tæt på mig ved synet af charms symbolerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Virkelig smukt armbånd. Det ville betyde meget at vinde. Har lige haft indbrud i mit hjem og fået stjålet alle mine smykker, deriblandt dem jeg har arvet efter min mor, som desværre døde alt for tidligt. Derfor ville et personligt armbånd som symboliserer min egen lille familie, min fantastiske 5 årige søn og min dejlige mand, betyde rigtig meget. Kh Sofia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  De 3 charms skulle symbolisere min forlovet, min dejlige søn og mig selv = Vores lille familie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er virkelig et smukt armbånd, som kan minde én om nogle af de vigtigste ting i livet. I mit tilfælde strenght, confidence og energy, hvilke alle tre spiller en stor rolle i mit liv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Andersen

  Min test sagde 33% love, 33% caring og 33% stability. Det synes jeg passer godt med den person jeg er lige nu, min kæreste og jeg venter vores første barn og dermed synes jeg love og caring giver lidt sig selv 🙂 Stability kan jeg forhåbentligt bruge til en masse når jeg bliver mor, forholde mig afslappet og skabe ro omkring mig 🙂 Det ville ikke være dårligt at modtage så smukt et armbånd som et minde om det at blive mor og få det første barn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Hvor er det smukt.
  Bliver jeg den heldige ville jeg vælge charmet Joy, fordi min dejlige datter på 2 år giver mig så meget glæde og er sikker på at babypigen i maven kommer til det samme.

  Derudover ville jeg vælge charmet Love, for min dejlige kæreste gennem 12 år.

  Sidst men ikke mindst ville jeg vælge chamet wisdom fordi jeg bliver klogere hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Honesty – fordi ærlighed betyder meget for mig. Jeg vil hellere have sandheden, selvom den måske gør ondt end leve på en løgn.
  Gemini – fordi jeg er tvilling og er glad for det, selvom jeg sjældent syntes, at horoskoperne for dag/uge/måned sjældent passer, så kan jeg ikke lade være med at læse dem 😉
  Positivity – fordi jeg vælger at tænke på de gode ting og smile. Mange bliver overrasket, når de hører, at jeg er kronisk smertepatient, der har ondt 24/7, fordi de syntes altid, at jeg smiler. Men det er simpelthen et valg. Jeg har prøvet at leve, hvor jeg lod smerterne og det negative fylde det hele, men det var ikke et liv, som jeg havde lyst til leve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  jeg er rigtig glad for personlige smykker. Jeg tog testen som sagde: 36%sensitivity 36% stabilidy 28% intuition og det synes jeg passer rigtig godt på mig. Så det vil jeg helt sikkert vælge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Sikke en fin give away
  Jeg drømmer om det her armbånd http://www.pandora.net/da-dk/explore/collections/essence/collection/bracelets/596000 og charmsene skal være:
  http://www.pandora.net/da-dk/explore/collections/essence/collection/charms/intuition fordi jeg altid følger min intuition og mavefornemmelse, den har endnu ikke slået fejl.
  http://www.pandora.net/da-dk/explore/collections/essence/collection/charms/sensitivity fordi jeg er en meget sensitiv person, og jeg vil gøre alt for mine kære<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tog testen, men er ikke 100% enig med 3- verdi;)) Jeg ville valgt Loyalty – Love og Wisdom, tre verdier der betyder meget i mit liv. Elsker visdom, det at læse og lære nye ting! Lojalitet er meget vigtig – svig er det værste der findes! Sidste er Love – for familien<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Henriksen

  Jeg kan godt lide betydningen i Health, Intuition & Creativity.
  Health fordi jeg fungerer bedst, hvis at jeg ved at dem jeg holder af har det godt, og ikke mindst ikke kæmper med helbredet. Jeg har mistet en del på grund af sygdom, så sygdom giver ofte bekymringer.
  Intuition fordi jeg har lært at det er vigtigt indimellem eller faktisk ofte at stole på sig selv og sin intuition.
  Creativity fordi det er den bedste måde at koble af på, jeg elsker at være kreativ. Om det er at bage, lave perler, lave puslespil eller noget helt andet, hvor man bare sidder i sin helt egen lille verden, og glemmer nogle af alle dagligdags tingene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Testen siger Loyalty, Caring and Strength om mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.O.

  Vildt lækker konkurrence. Jeg har taget testen, og ud fra den ville jeg vælge følgende tre charms:
  Confidence, sensitivity og generosity.

  Confidence, fordi jeg er i gang med mit speciale, og selve specialeperioden er (for mig – og sikkert også for mange andre) virkelig en prøvelse. Nu forstår jeg pludselig begrebet om “specialesumpen”.
  Jeg har brug for masser af selvtillid til at komme igennem specialet. Desuden har jeg brug for at blive bekræftet i, at jeg hvis jeg tror på mig selv, skal det hele nok gå. Arbejdsmarkedet er brutalt og min jobsituation uvis, så der har jeg brug for confidence, således at jeg også selv tror på, at jeg har noget at byde ind med på en fremtidig arbejdsplads.

  Sensitivity – jeg er en meget sensitiv og følsom person. Det at være sensitiv forbindes ofte med noget negativt, men for mig er det yderst positivt. Jeg er følsom på den måde, at jeg kan have brug for at trække mig tilbage “og bare være mig for en stund”. Det bevirker dog, at jeg oftest kommer tilbage med mere energi og overskud. Jeg er desuden enorm følsom, når det kommer til mine medmennesker, og bliver så ked af det, når jeg bliver mindet om krig, sygdom eller når folk behandles uretfærdigt. Adskillige sygdomsforløb i familien har mindet mig om, at det er okay at være ked af det, følsom og ekstra sårbar i perioder.

  Den sidste jeg ville vælge er generosity. Jeg tror på, at hvis vi giver hvad vi kan til vores medmennesker, uden at forvente noget igen, så kommer det altid positivt tilbage igen. Dette uanset om det gælder kærlighed, omsorg, hjælp, materielle goder eller lignende. Det at give til andre, uden at forvente noget igen, giver i sidste ende også dig noget – om det så er glæden ved at give, så er den der. Generøsitet er sådan en undervurderet egenskab at have, særligt i et samfund som bliver mere og mere materialistisk. Min mor har altid været meget generøs, og jeg vil så gerne slægte hende på!

  Love (/kærlighed) betyder også alverden for mig, men heldigvis er jeg omgivet af kærlighed, og god til at huske på den og værdsætte den (uden at tage den forgivet!), hvorfor jeg ikke har valgt et sådant charm. Men jeg drømmer om, at Pandora laver et “forgiveness” charm (så er den idé givet videre). 😉

  Jeg skal vinde, da Pandoras essence armbånd vil hjælpe mig til, at være den bedste udgave af “mig”. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Testen på pandoras hjemmeside siger at jeg passer til loyalitet-, joy- og happines charms’ene og det passer virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy

  Til min dejlige kæreste:
  Intuition – fordi hun altid skal følge sin mavefornemmelse da den oftest har ret
  Sensitivity – fordi den beskriver hendes følsomme væsen
  Love – fordi jeg elsker hende
  Det ville være en fantastisk gave at give min kæreste i forsinket 5 års dag så krydser fingre for at jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy

  Glemte helt at sige at de fleste af dem passer utroligt godt på min kæreste (der er jo en grund til vi har holdt sammen i 5 år 😉 ) men mit tidligere svar passer både på hendes personlighed og hendes stil (altså 2 af dem er guld og hun bruger guld smykker og love er jo lyserød – en af hendes yndlingsfarver)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg er vild med sølvarmbåndet og ville vælge sensitivity og intuition, da det afspejler min personlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia C Andersen

  peace – balance – spirituality.
  Alle passer på den person jeg stræber efter at være hver dag. Både som mor (min dejlige dreng er autist, og har derfor brug for en mor i balance, nok lidt mere end de fleste), som lærer i et tilbud for børn der ikke kan rummes i en almindelig folkeskole, og som kæreste til den, til tider, hårdt prøvede, dejlige mand der vælger at være i mit liv.
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CREATIVITY
  LOYALTY
  CARING
  tja det passer vist meget godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Sikken en dejlig konkurence:-)
  Jeg tog testen, som viste: 41% loyalty, 33% curiosity, og 26 % creativity, og det er vist meget sigende for min personlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni K.

  Pandoras Essence kollektion er jo så inspirerende.
  Jeg tog også testen, som viste: Love, creativity og intuition.

  Love – fordi jeg er så heldig, at have 7 børn og en dejlig mand. Kærligheden betyder alt for mig, og heldigvis er jeg omringet af den hver dag. Desuden er den rosafarvede månesten en sten, som jeg er meget stor tilhænger af.

  Creativity, fordi jeg elsker at være kreativ og bruge mine kreative evner. Jeg har bl.a. gået til malerkurser og malet en masse tidligere (vil jeg gerne i gang med igen!). Ligesom jeg er så heldig at kunne udholde mine kreative evner gennem mit job.

  Intuition, fordi jeg gerne vil blive bedre til at følge min intuition, uanset om det kommer til arbejdet eller familielivet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  har taget testen og den siger:
  INTUITION
  CARING
  COMPASSION

  hvilket passer utrolig godt til hvad jeg ville vælge uden testen. Det passer godt til min personlig og hverdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Fog

  Virkelig smukt armbånd 😀
  I testen fik jeg JOY, HAPPINESS og LOVE.
  Disse ord betyder mest for mig i mit liv.
  Elsker at jeg er omgivet af mennesker i mit liv, både familien, kæresten og veninderne. De gør mig lykkelige. Det er dem jeg har det sjovt med og deler oplevelser sammen med. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min test sagde joy, happiness og love – hvilket også passer ret godt på mig.
  Sådan et armbånd ville virkelig pynte på mit håndled og gøre mig en lille smule lykkeligere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troels B.

  Måske lidt corny at kommentere som mand, men jeg har været sammen med min kæreste i snart 9 år, men aldrig foræret hende et armbånd. Det vil jeg gerne lave om på, ved at forære hende et silver bracelet med: Love, wisdom og sensitivity.

  Love siger lidt sig selv. Hun er simpelthen den mest kærlige person, der altid tænker på alle andre før på sig selv. Hun er kærlig over for sine medmennesker – over for dyr og overfor fremmede. Hun bliver glad af at glæde andre, og dette vedhæng skal derfor være et symbol på vores kærlighed til livet og hinanden.

  Wisdom kan siges kort og godt. Hun er klog og har næsten altid ret (men lov mig ikke at fortælle hende dette). Hun har desuden en enorm viden, som jeg ikke aner, hvor hun får fra.

  Sensitivity fordi hun er en meget følsom og sensitiv pige. Hun bliver meget berørt over verdens uretfærdighed, og er på mange måder meget følsom. Det giver dog mig mulighed for, at passe ekstra godt på hende, og vise hende at jeg altid vil være der til at støtte hende.

  Hun er der bedste, der er sket for mig. Derfor skal jeg at vinde, så jeg kan forkæle hende, præcis som hun fortjener!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene

  Testen siger:
  ·CREATIVITY·
  ·DIGNITY·
  ·SENSITIVITY·
  Det er næsten uhyggeligt, hvor spot on, det er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Jeg ejer faktisk kun et armbånd med betydning, og det har jeg fået af min ekskæreste, så det går jeg ikke med mere. Netop derfor kunne jeg godt bruge noget nyt, som kan pynte min arm 🙂

  Jeg ville vælge følgende charms:

  ‘Positivity’ – der skal symbolisere, at man kan komme igennem alt, hvis man bare er posotiv. Jeg har selv været igennem et langt sygdomsforløb, og havde jeg ikke set positivt på tingene, selv når de var svære, var jeg ikke nået dertil, hvor jeg er i dag.

  ‘Honesty’ fordi ærlighed er vejen frem, og en af de “ting” jeg lægger aller mest vægt på hos andre og mig selv.

  ‘Love’ –> Kærlighed – bare fordi!

  De skal sidde på et silver bracelet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Jeg håber på at vinde, men det skal ikk være til mig selv men til min mor da hun er helt vild med Pandora og siger tit det til mig.
  Selv om jeg ikk har betalt for det (hvis jeg altså vandt), fortjener hun alligevel at få det fra mig :o) <3

  Testen fik jeg; JOY, HAPPINESS og LOVE.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Health, Stability & Wellness blev min essens :-). Jeg går op i at leve et sundt liv – og sætter stor pris på alle former for wellness. Og Stability – hvadenten jeg vil det eller ej… så er det nok meget kendetegnende for mig :-)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lajla K

  Dignitity, Sensitivity og Joy. 🙂
  Det passer godt med hvem jeg er når jeg er kun mig selv. Det minder mig også om min mor og min søster, som er langt væk – på hver sin måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg tog testen, og de tre charms jeg fik var joy, caring og freedom.

  Jeg er egentlig overrasket, for de rammer ret godt. Jeg er evig optimist, og ser altid det positive og mulighederne i situationerne. Jeg bekymrer mig om andre, og smider gerne alt hvad jeg har i hænderne, hvis en af mine kære har brug for det, men samtidig har jeg også brug for min frihed til at få tossede og impulsive ideer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Trine Vestergaard Christensen

  Testens resultat på mig gav STRENGTH, COURAGE & JOY. Jeg kunne ikke have valgt dem bedre selv! For mig symboliserer de min til tider stædighed og selvstændighed på både godt og ondt.

  Hvis jeg vinder, vil jeg tænke på det positive, hvor min selvstændighed kan tage overhånd og have tendens til det negative. Og jeg vil modsat blive stolt og glad i en situation, hvor jeg bruger mine egenskaber helt rigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Hertzum

  Århh, det kunne være så godt at vinde dette armbånd. Det er jo så flot!
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde armbåndet, mest fordi det er flot! Testens resultat var joy, caring og freedom, som er nogle dejlige ord, og måske nogle ord som jeg skal tage til mig og bruge dem, da jeg godt kan være lidt negativ af natur (desværre), så disse ord skal tages alvorligt, og bruges til at gøre mit liv bedre 🙂 + plus at jeg har fødselsdag lige om lidt 🙂

  Hilsen Emma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Can I simply say what a relief to search out somebody who actually is aware of what theyre talking about on the internet. You untdobuedly know the way to carry an issue to gentle and make it important. Extra folks have to read this and understand this facet of the story. I cant believe youre not more popular since you undoubtedly have the gift.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lietuvaitÄ— iÅ¡ priekio sako:Kaip kartÄ… kai kas pasakÄ—: aÅ¡ ne skustagalvis, aÅ¡ tieisog praplikÄ™s. Vyrai dažnai plinka, tai gal jie visi naciai?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn og bakterier og gratis tip til på lørdag