Nem mandemad

Ugens blogger på TV2 Lorry

011Sikke en sjov oplevelse at være på tv. Jeg nød virkelig at være på og fortælle om bloggen, og jer søde læsere. Det var en sjov dag, og selvom jeg var meget nervøs, er jeg godt tilfreds med resultatet, på trods af man selvfølgelig altid er kritisk overfor sig selv. Jeg har selv set Lorry i mange år, og det var så spændende at komme inden for og være en del af programmet. Hvis I ikke har set programmet kan det ses lige her.

027009007

5 kommentarer

 • Camilla

  Det lyder som en virkelig god oplevelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor lyder du sød 🙂 hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Hvor virker du bare sød og varm:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Kære søde Mette

  Sikken en fint indslag. Du præsenterer dig afsindig godt, du har virkelig skærmtække, på en helt naturlig og dejlig måde. Det er skønt at få sat en “rigtig” stemme på dig. Du er lige præcis i virkeligheden, som jeg havde forestillet mig ud fra, at læse din skønne blog.

  Mange hilsner Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Ihhh Mette du er endnu sødere og gladere i ‘virkeligheden’ mere end jeg havde forestillet mig :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem mandemad