Tips til fredags slik

Tilbage på vingerne…

295Go fredag morgen… Jeg nyder denne fredag mere end normalt. Det er nemlig min sidste fredag inden jeg starter med at flyve fuld tid igen. Jeg har ikke måtte flyve med maven efter operationen, men er blevet godkendt af alle læger og flylæger til at flyve igen. Jeg skal starte på skolen igen, da jeg er løbet ud af flykvalifikationer, og så skal jeg flyve en tur ud i Europa, inden jeg kan komme ud i den store verden. Men regner med at nå både USA og Kina inden jul. Ihhh hvor er jeg bare heldig, jeg er så glad for at være frisk igen, mens jeg lå på hospitalet, troede jeg aldrig jeg ville stå i et fly igen, og nu sidder jeg her med morgenmad, og kan glæde mig over det er fredag, selvom det måske er min sidste hjemme i lang tid. Rigtig god weekend til jer…

3 kommentarer

 • Karina

  Godt at se at du har få det meget bedre pas godt på dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Stort tillykke med raskmeldingen.
  Det lyder som en god idé med en stille og rolig tilbagevenden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tillykke, hvor dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til fredags slik