Ugens blogger på TV2 Lorry

Om børn og skostørrelser

270Jeg ved ikke om jeg er den eneste mor, der syntes det er svært med skostørrelser, men jeg har lært lidt, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer. Jeg var så heldig at være inviteret ind til et Bundgaard event, hvor Konrad fik målt sine små fødder, og vi fik lidt råd om hvilke sko, der skal passe og hvilke man godt kan købe større, så de kan vokse i dem. Jeg har købt Konrads vinterstøvler en størrelse for store, men det har jeg nu lært er helt forkert, så jeg håber de kommer til at passe næste år i stedet.

272277269Det var super dejligt at alle børnene kunne smage popcorn og boller, og derfor fandt sig fint i, at en fremmede dame skulle måle fødderne. Konrad er ellers ikke fan af, at stå stille og blive målt, men de gik fint og var en rigtig god oplevelse. Så det er en super ide at have lidt bestikkelse med, når fødderne skal måles, og det er altså godt givet ud at kende de rigtige størrelser.

268Gode tips til køb af børnefodtøj.

  1. Sko som sidder tæt på foden, og skal bruges til hverdags fodtøj, kan med fordel købes en størrelse for store. Det er en fordel, for så kan man have glæde af dem længere.
  2. Hvis man køber dem en størrelse for store, så skal de være af en god kvalitet som disse fra Bundgaard, ellers bliver de slidt ned for hurtigt, og så kan man lige så godt købe nogen der passer.
  3. Vinterstøvler skal passe i størrelsen. De skal ikke være for store, da børnene så går skævt, så man skal være indstillet på de kun holder en sæson.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens blogger på TV2 Lorry