Børne Halloween

Happy Halloween

037Man må sige at det kom bag på mig, hvor meget man gør ud af Halloween her på vejen. Jeg syntes selv vi havde pyntet fint op og jeg havde regnet med der kom fem børn, og så var der jo mere end nok. Da klokken var seks, havde der været ti børn forbi midt i fredags middagen og vi havde næsten udsolgt. Konrad og jeg gik med vores genboer ud, for at samle “CHOKONADE” mens Konrad skreg SLIK ELLER BALLADE. Han spiste lykkeligt sin første chokolade på vej fra det første hus, da jeg modtog en sms fra Kasper.

032025024“Hjælp honey… Vi er det hus der ikke har mere slik, og jeg har måtte dele kiks, rosinpakker og frugtstænger ud”… Jeg var færdig af grin, og måtte tage hjem, for at finde vores sidste slik lager frem… Næste år, køber jeg det bedste slik i USA, så vi ikke bliver kendt som rosin huset, og Konrad ikke får venner på vejen… Happy Halloween alle sammen:)

035

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børne Halloween