Lørdags hygge

Fødselsdags brunch, på den nemme måde

640Jeg elsker at holde fødselsdag, mest fordi der er en lejlighed til at se mine veninder, og få noget lækkert mad. Sidste år ramte den største storm på dagen, og i år vidste jeg ikke hvordan jeg ville have det, da jeg inviterede mine gamle skole veninder, så jeg snød lidt. Ikke at jeg ikke kan lave mad, men jeg vidste jo ikke om jeg stadig ville ligge i sengen. Heldigvis er jeg frisk igen, og så var det kun en fordel at jeg havde planlagt noget nemt, og kun skulle ud og købe champagne og juice. Jeg havde besluttet at invitere til Brunch uden børn i år (Konrad fik lov at hjælpe med at dække bord, inden en udflugt med far). Det er svært for alle med børn at finde pasning på en hverdags aften, så jeg holdt fødselsdagen lidt før tid, og kun et par timer, hvor vi rigtigt kunne hygge os uden at tænke på at lave mad, eller passe børn, bare mig og mine veninder:)

647646645642Jeg havde fundet et sted på nettet, hvor jeg bare skulle skrive hvor mange vi blev, og hvilken slags brunch vi ville have, så kom de med det en halv time før, og de havde sørget for alt fra kaffe til boller. Hold op det var lækkert, at jeg ikke skulle lave andet end at dække bord og invitere… Brunchen var virkelig lækker, og jeg kan altså godt anbefale andre at bruge ideen, hvis man ikke orker at købe ind, lave mad og stresse lige op til gæsterne kommer. Man kan vælge den brunch der passer til de gæster man skal have, og jeg valgte denne, da jeg syntes den lignede noget jeg selv havde valgt til en brunch på cafe. Jeg valgte buffet, for så kunne alle tage det de bedst kunne lide, men jeg kunne også have valgt enkelt servering, så det minder om en cafe. Stedet jeg bestilte fra hed Brunchtid.dk, hvis andre skulle have lyst til at prøve den nemme og overskuelige løsning.

653Jeg fik de lækreste gaver, som jeg nok skal vise jer. Intet skal byttes, mine veninder kender mig bare så godt:)

4 kommentarer

 • Louise

  Sikke et godt tip. Det tror jeg at jeg vil prøve, nu hvor jeg har fået baby kan jeg ikke overskue at stå med den slags selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det tip vil jeg huske 🙂 hvor er jeres fine spisebord fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du er så god til at rette an og pynte:) ser så godt ud! Dejligt bord

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags hygge