Vi har sat en dato...

Vinderen af den seje clutch

CSC_0548

Nogle gange er det sååååå skønt at være blogger. Særligt når jeg får lov til at lave fede konkurrencer til jer, så bliver jeg ekstra glad. Jeg er helt overvældet over hvor mange der ville være med i muligheden for at vinde denne smukke clutch. Jeg var så glad for at lave dette indlæg om mine støvler fra ECCO, det var første gang jeg viste mig, efter mine operationer. Jeg blev virkelig glad for alle jeres kommentarer, om at jeg så frisk ud. Det harvværet hårdt og jeg følte mig faktisk næsten normalt, da jeg igen havde pænt tøj på og mine nye smukke støvler. Jeg er sikker på det nok skal blive en dejlig vinter med helbredet og støvlerne i orden…

Vinderen af den fine clutch blev denne kommentar, du skal være sød at sende mig en mail med dit fulde navn og adresse til frkvilstrup@hotmail.com

Benedicte Bevensee

Nøj hvor ville jeg gerne vinde den flotte clutch! Som et lille plaster på såret over at jeg er på vej til at gennemgå en større operation, så har haft stor støtte i at læse din blog mht. Alt hvad du lige har været igennem :)

God dag, og tak for skøn blog!

DSC_0533

Lavet i samarbejde med Ecco

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har sat en dato...