Bryllupstanker #4

Vi har sat en dato…

052

Jeg blev så glad da Kasper i går, under middagen sagde “skal vi ikke få lagt datoen fast?”. Jeg har ikke ville presse alt for meget, og ville gerne have at han også var lige så spændt og glad, som jeg er. Selvfølgelig satte vi os fast på vores 1 års forlovelses dag, og vores 6 års dag fra vi mødte hinanden. Den 1. august 2015, bliver vi gift… Hold da op det er stort. Jeg havde allerede ringet til den kirke vi bor ved siden af og reseveret datoen (to dage efter vi blev forlovede;) ups det ved Kasper ikke). Men i dag fik jeg tanken at det kunne være smukt, at blive gift i den kirke hvor Konrad er døbt. Det er den smukkeste kirke med en lang gang, og Konrad og jeg har brugt mange timer til rytmik, og jeg til skolekoncerter i folkeskolen. Desværre var de allerede optaget!!!! Så skulle vi blive gift kl 16 og det syntes jeg er for sent, når vi også holder reception… Nå men det var nok ikke meningen. Jeg har også ringet rundt til steder hvor vi kan holde festen, og det sted vi havde i tankerne er også reseveret… Hvad er det for nogle bridezillas der skal giftes den første august… Jeg troede jeg var i god tid, her 11 måneder før, men åbentbart ikke… Vi må hellere lægge os fast på et sted, med mindre vi skal holde det i huset… Puha jeg får helt bryllups stress… Men hold op hvor jeg glæder mig. Det er så fantastisk at jeg kan gå og glæde mig og drømme, for drømme er jo gratis, i modsætning til alt andet der starter med bryllup… Rigtig god weekend til alle jer skønne læsere, håber i vil følge mig det næste år, med et af mit livs største oplevelser…

4 kommentarer

 • Camilla

  Perfekt dato.
  Hvor må det være skønt at kunne se frem til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Endnu engang STORT tillykke! Og hvor må det være skønt at have fundet en dato, så bliver det hele vel lidt mere “virkeligt” 🙂 Jeg tænkte på om vi måtte se din forlovelsesring eller er det for personligt ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare stort og spændende for jer alle 3! Jeg fik slet ikke sagt tillykke da jeg mødte dig sidst! 🙂
  Jeg er sikker på i får en helt eventyrlig dag og glæder mig til at følge med i dine bryllupsplaner herinde, selvom jeg ikke selv går i giftetanker, så er der jo noget helt magisk over sådan en dag og alle de tanker/planer der går forud 🙂

  – Annawarrington.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak søde dig. Tak for sidst, hyggeligt at se dig. Dejligt du gider læse med, selvom du ikke selv skal giftes indenfor den nærmeste fremtid:)
   Håber snart vi ses igen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupstanker #4