Hvor er mit liv dog fantastisk:)

Om børn og fugtighedscreme

IMG_2570.JPG

Her er et par af de ting der skal gøre Konrad vinter lidt nemmere. Konrad har (ligesom sin mor) meget tør og irriteret hud, så snart vejret bliver koldere. Han kan finde på at klø på sin mave, hvis jeg ikke kommer creme på. Jeg har talt med en af Danmarks bedste hudlæger om det, fordi jeg havde den opfattalse, hvis man begyndte på creme, ville jeg vænne hans hud til det, og altid skulle give ham creme på!!! Jeg var bange for, at hans lækre baby hud ville forsvinde, og være tvunget til at påføre ham fugt altid. Hun kunne fortælle at det er den opfattelse mange har, men at det ikke er sådan det hænger sammen. Man skal ikke være bange for at give sine børn fugt og hvis deres hud trænger, ville det være synd ikke at påføre noget. Jeg giver ham creme på, når jeg syntes han trænger, og ca en gang om ugen efter badet. Han syntes det er hyggeligt, fordi vi sætter små prikker af creme, og så skal han finde dem og så hjælpes vi om at smøre den ud. Jeg bruger en fed creme jeg fik anbefalet af hudlægen, den er fra Decubal (købt på apoteket) og indeholder 70% fedt. Til kinderne bruger jeg en skøn lille creme der hedder Olivias Tryllesalve. Olivias Tryllesalve er en økologisk universalsalve, der kan bruges til alt fra sart hud og røde numser til rifter, hudpletter og tørre læber. Det er et lækkert rent produkt, som jeg godt tør at bruge på han lækre hud, den gør at han ikke får røde kinder af kulden. Så er det selvfølgelig vigtigt at holde ørene varme når man er et ørebarn, og der har jeg lige modtaget en sød “lillebror” hue fra Ej Sikke Lej, jeg bestilte lige her. Til hans immunforsvar får han hver dag en vitaminpille. Han ELSKER den, og hver gang han får den siger han “KONRAD MERE MINPILLE”,og hver dag skal man forklare at han kun må få en, men går den så går den jo, ikke Konrad? (Jeg bruger ikke AFF LINKS)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er mit liv dog fantastisk:)