Ting jeg drømmer om

Det bedste og det værste

Hver dag prøver Kasper og jeg altid at nævne vores Highs and lows. Vi starter altid med det hårde, og slutter af med det positive. Det er en dejlig måde at komme rundt om hinandens dag. Jeg vil meget gerne dele mine fra i går. Det værste var at opleve en af de største smerter siden jeg fødte, heldigvis sad min forlovede ved min side og holdt mig i hånden under mine skrig. Det bedste ved dagen, var da jeg glemte alt om smerte. Da Konrad så mig, og højt råbte MIN MOR MIN MOR, tårerne løb ned af mine kinder, mens han kravlede op på mig og krammede mig det bedste han kunne. Jeg er så lykkelig for at kunne være sammen med ham igen og nu er det bare at se frem, jeg skal nok blive helt frisk igen. Rigtig god weekend til jer allesammen❤️

IMG_1977.PNG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg drømmer om