Vinderen af den seje clutch

Den bedste isdessert

Carte dor kager

Jeg er blevet ret vild med macarons, de kan være ret svære at lave, og da vi skulle have gæster til Kaspers fødselsdag, og jeg ikke havde det store overskud, må jeg indrømme at jeg snød. Jeg købte en pakke AMO kage mix, og lavede dem om formiddagen, de fik lov at stå til vi var klar til dessert. Så tog jeg to slags Carte d’Or ud af fryseren. Jeg havde valgt den klassiske vanille (Kaspers yndlings i hele verden), og en chokolade is, med tre slags chokolade (what’s not to love). Jeg lavede nogle små kugler med en varm ske, og resultatet var et stort hit. Det var andereledes, men virkelig hyggeligt og lækkert. Hvorfor ikke mixe noget så klassisk som franske macarons med yndlings isen. Det bliver ikke sidste gang hos os.

 

is is isLavet i samarbejde med Carte Dor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af den seje clutch