Bager brombær kager

Sommerens bedste drink

264Jeg elsker en god syrlig drink, og jeg syntes jeg har fundet sommerens bedste bud. Efter jeg har lært Cherry Heering at kende, bruger jeg det i de fleste drinks. Det giver en dejlig frugtig smag, som er lækkert at sætte sammen med noget surt, som grape eller citron. Min favorit drik denne sommer, som jeg serverede i en stor kande, til de voksne, til Konrads fødselsdag består af. Gin, Herring , frisk grape juice og Rose lemonade. Prøv den næste gang I skal have gæster, den drink jeg laver, har jeg ikke selv fundet på, den er udviklet af en Danmarks bedste bartendere fra Umami. Den kan klart anbefales.

274297Et andet kæmpe hit denne sommer, er mit melamin, jeg er gået amok, og har bestilt vin– og vand glas, og en kæmpe kande til drinks. Det er sommerens bedste køb. Vi har mistet mange glas i haven det sidste år, og ikke nok med det er farligt med glasskår i haven, så er det ret dyrt i længden. Jeg elsker de nye “glas” for de ligner glas uden at være det, og de skal bruges igen søndag, hvor jeg vil invitere venner over til drinks i haven, for at fejre vores forlovelse. Hvis andre kan bruge tippet med melamin, kan det hele findes her.

2 kommentarer

 • Sandie

  Hvad er Rose lemonade? Hvor køber man det??

  Lyder som en opskrift, der må afprøves inden sommeren går på hæld

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Du kan finde det i store supermarkeder, og special butikker:) Held og lykke, tror du bliver vild med den:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bager brombær kager