Halv pris på ALT

Kærlighed til bøger, og tip til at finde dem billigt!

006Når jeg går mine billeder er der så mange billeder af Konrad der får læst historie. Han elsker at få læst historie, og han elsker sine bøger. Som mor er jeg selvfølgelig overbevist om, at han bliver verdens klogeste;). Der er ikke noget hyggeligere end at læse for ham, og når der er bedsteforældre, der ikke er trætte af at læse de samme bøger er det endnu bedre.  Vi har virkelig mange bøger og jeg er ret vild med at finde bøger brugt (ellers bliver det dyrt i længden), og kan anbefale en lille butik i starten af Nrd. Frihavnsgade (ved Nordhavn). Der har jeg fundet virkelig mange til 10-15 kr, som er helt nye. Der er også en smart APP som hedder Reshopper, hvor man kan finde brugte børneting tæt på hvor man bor, der har jeg også købt mange til en super pris.

005Her er det Mormor der læser inden Konrad skal ind og sove. Som I kan se er det ikke populært at forstyrre…

1 kommentar

  • Nicoline

    Sikke nogle skønne billeder:-) Jeg elsker også at læse for mine børn. Der er bare ikke noget, der slår hyggen ved at sidde med en god gammeldags bog:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halv pris på ALT