Kærlighed til bøger, og tip til at finde dem billigt!

Hjemme fra hospitalet

Tak for alle jeres søde beskeder på instagram. Jeg var meget i tvivl om jeg skulle dele dette. Jeg kom frem til at ligeså vel, som jeg deler alt det positive, tror jeg også det er sundt at dele noget af hårde. Jeg har igennem de sidste nok 10 år, haft problemer med min mave. Hvis jeg spiser en fed pasta med fløde og ost, ved jeg at jeg nok ser frem til en nat med mavesmerter. Jeg er derfor meget bevidst om hvad jeg kan spise, især når jeg flyver. Jeg spiser derfor meget sundt, og prøver at passe på. Tirsdag da jeg fløj til Kina, startede nogle stærke mavesmerter, selvom jeg kun havde spist let mad. Smerterne var der stadig da jeg landede torsdag. Fredag morgen var jeg hos lægen, som besluttede at indlægge mig med det samme. Kasper kørte fra sin travle dag, og kørte mig direkte på hospitalet. Han sad ved min side i 7 timer mens jeg fik taget blodprøver, talte med læger, og blev undersøgt fra den ene ende til den anden. Da klokken blev fire kørte Kasper hjem til Konrad, og jeg blev fjernet fra 8 mandsstuen. Da klokken var syv, sagde de at der nok ikke var mulighed for at blive ultralydsskannet før mandag. Jeg har derfor fået lov at holde weekend hjemme med familien. De regner med at det er en gallesten, men da smerterne nu er væk, har jeg stadig ingen diagnose. Normalt har jeg kun ondt i 24 timer, men denne gang varede smerterne næsten 5 dage. Måske er der nogle af jer der lider af det samme? Jeg håber at i mine skønne læsere, har haft en dejlig weekend, tak fordi i er så søde og positive

IMG_2405-0.JPG

5 kommentarer

 • Mia

  Hej Mette
  Håber du har det bedre nu. Jeg har ikke forstand på det, men synes bare lidt det kunne lyde som min veninde med mavesmerter – og det var glutenallergi. Det er tit ikke noget læger undersøger – mærkeligt nok, skal man tit selv nævne det. Og min veninde har været meget syg med det, så det er skam alvorligt nok og bestemt vigtigt at vide hvis man har. Rigtig god bedring og håber de finder ud af hvad der var galt. Mvh Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Sikke dog en rædsom uge. Jeg er sygeplejerske, og galdestenssmerter er noget af det værste. Hvis det var det.
  Det lyder jo altså logisk, hvad de har fortalt dig. Galdesten betyder jo lejlighedsvise smerter især i forb m det du nævner, du også har reageret på. Og normalvis så væk igen. Men lige pludselig er der jo så dannet en større sten, som skal væk på etelleranden måde, og så har man galdestensanfaldet, som er afsindigt smertefuldt, og varer fra timer til dage. Du har sikkert læst om et galdestensanfald på nettet by now. Det er bestemt et meget godt bud, de har, lægerne. Håber du får svar i morgen. Uvished er forfærdelig. Galdestenstendens kan da heldigvis forebygges. Knus Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Kære Mette! Sikke en slem omgang du har været igennem. Jeg håber de finder ud af hvad det er, så du kan få lidt ro i både krop og sjæl! De bedste tanker til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det lyder virkelig ubehageligt! Jeg vil foreslå dig at få lægerne til at tjekke evt. glutenallergi og laktoseintolerans. Det er tit noget de “glemmer”, og det er så nemt at tjekke. Symptomerne kan være meget forskellige fra person til person, så derfor er det godt at få det udelukket fra start af. Jeg er selv multiallergiker og fandt for et par år siden ud af at jeg er laktoseintolerant, og jeg havde som dig voldsomt ondt i maven on/off uden at kunne lokalisere synderen. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Når du skriver ost og sådan, har du overvejet at du kan være laktoseintolerant, god bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed til bøger, og tip til at finde dem billigt!