Nem thaimad- på den rigtige thai måde

Halv pris på ALT

20140826-093717-34637229.jpgJeg har fået en del spørgsmål om mine bryn og make-up, og ville derfor dele et fantastisk tilbud med jer, hvor man kan få mit absolut yndlings make-up produkt med 50% rabat. Det er en lille æske, med et kit til at få de perfekte bryn. Jeg starter med at farve mine bryn fra “midten”, altså der hvor jeg ønsker et knæk, og så farver jeg ud i længden. Til sidst farver jeg det forreste af brynet. Jeg elsker dette kit fra Oriflame. Der er 50% på alt i shoppen i dag, og jeg kan også anbefale deres hud cremer, man kan finde en serie til alle hudtyper.

oriflame øjenbrynFind alle produkterne her og husk at det kun er i dag der er 50% på alt.

BRUG KODEN: sensommerpleje

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem thaimad- på den rigtige thai måde