Kan du gøre noget ved det??

Det blev jo helt godt….

005De muffins Konrad og jeg bagte den anden dag, blev virkelig gode. Jeg ville derfor dele dem med jer. Jeg googlede mig frem til en opskrift, da jeg ikke havde nogle æg i huset, og det kunne man ikke smage på det færdige resultat. Vi tog dem med til de voksne i Konrads vuggestue, og tror de bragte glæde, midt i eftermiddags trætheden.

001Nogle gange er det ikke så vigtigt, hvad man bager, men bare det at man gør det. Konrad elsker at være med til at lave mad, og jeg håber, at jeg giver ham glæden ved at stå i køkkenet. Vi har så mange hyggelige stunder sammen, og nogle gange kommer der jo noget helt godt ud af det. Rigtig god dag til jer:)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du gøre noget ved det??