Boligbilleder og luksusproblemer

Afhængighed, kaffe og Bülow lakrids

028Jeg ved ikke om der er højere Nespresso magter der har læst mine indlæg, om at det eneste der mangler i Lyngby er en Nespresso butik, men i dag bliver mine bønner hørt. Nu kommer jeg jo aldrig til at tage ind til København mere! Noget af den bedste luksus i min hverdag er min morgenkaffe, og jeg tror også det er noget af det eneste jeg bruger rigtigt mange penge på, uden at skænke det en tanke. Jeg vil hellere have én kop lækker kaffe, end jeg vil drikke en spand dårlig, og jeg ved bare at hver kop er perfekt når jeg laver den på min Nespresso maskine. Jeg fik maskinen da jeg fyldte rundt sidst, og jeg har brugt den hver eneste dag siden.

026Jeg har tidligere omtalt servicen i butikkerne, og den er et besøg værd. Jeg elsker den VIP stemning der er, elsker den gratis latte mens man venter, og elsker deres personlige betjening. Service som ingen andre steder, og som i gamle dage i Danmark. Jer der har en maskine, ved lige hvad jeg taler om, og jer andre bør opleve den. Hvis du aldrig har prøvet en kop af deres kaffer, kan man ALTID gratis, gå forbi en af deres butikker, og smage sig frem, men pas på det er stærkt vanedannende!!!!

024020030I går var der så før åbning af butikken, hvor jeg virkelig følte mig heldig at være inviteret. Det var som alt med Nespresso meget eksklusivt, og Johan Bülow havde lavet en særlig lakrids til lejligheden, selvfølgelig med Nespresso kaffe- Not bad:) Måske er der flere lakridser tilbage i butikken, selvom der var en morblogger mig der virkelig gik til den…. Rigtig god weekend:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligbilleder og luksusproblemer