Undskyld

Yndlings børneserier og en vinder

098Vi er blevet så glade for Viaplay, og jeg føler mig lidt som en supermor, når jeg allerede har forberedt vores lange køretur med alle Konrads yndlings serier. Jeg har lavet en lille liste med favoritterne, som andre måske kan have glæde af til deres børn, og husk man kan prøve Viaplay gratis en måned lige her. Jeg lader ham normalt ikke se for meget tv, så om fredagen laver vi et nummer ud af det, vi laver popcorn, og så får han lov at vælge noget han vil se. Jeg glæder mig allerede til i aften, hvor vi skal fredags hygge…

099Konrads yndlings programmer:

 • Dora (den er så pædagogisk, og han er virkelig vild med de små opgaver)
 • Frode får (en ny vinder, som min veninde fortalte os om, han elsker fåret og alt balladen)
 • Venskabsbyen (vi havde et par afsnit på hans tablet, og de har altid været meget populære, nu har vi bare to sæsoner at vælge mellem. Jeg har set ham grine højt at aben, det er altså ret hyggeligt)
 • Svampsbob Firkant (altid et børne hit)
 • Bananer i Pyjamas (mor elsker også sangen)

viaplayDer er en kategori der hedder børn 0-3 år hvor vi har valgt vores yndlings serier, og det er altså nemt at finde rundt på siden for børn og mor som vil se Chick flicks. Det er virkelig en god ide at have med på ferie på IPad eller pc. Selvom man har en ide om at ferie skal være uden tv, så kan der jo være tider som turen i bilen hvor det redder selv de bedste forældre.

Jeg har været så heldig at jeg i samarbejde med Viaplay, har lavet en konkurrence med et halvt års Viaplay, og den heldige vinder, er jeg ekstra glad for at kunne offentliggøre, jeg har ikke kunne få Lunas historie ud af hovedet, og jeg sender jer en masse tanker, og ville ønske jeg kunne gøre meget mere for jer. Jeg håber I begge vil have glæde af Viaplay:)

Viaplay. Min smukke datter Luna er noget ældre end din Konrad. Luna er 12 år, og hun har haft børneleddegigt siden hun var halvandet. Øv, det er sq synd for hende, især om vinteren, hvor gigten er en daglig følgesvend. Og smerten.
Ej altså, hvordan skal man skrive det, så det ikke lyder som en lang klage, som andre skal ha ondt af. Det skal i ikke, i andre har jeres, leddegigten er vores. Vores liv er godt, også Lunas. Der er bare dage, hvor det gør ski..ondt på vores 12 årige, og her er Viaplay en verden, hun kan glemme i. Vi har haft det, og Luna elskede Orange is the New Black, men økonomien er stram; kun een indtægt for tiden , og der er jo også fjernsynet, mener manden min. Jo jo. Ikke det samme.
Så, til efterårssæsonen og vinteren, hvor det klart er værre for hende, ville Viaplay skabe lykke. I den grad. Når indlagt på RH. Når hjemme fra skole pga smerter i led.
Æv, det kom vist til at lyde, som en anglen efter medlidenhed. Det er svært at beskrive. Hun er også en glad pige, der elsker Justin Bieber, tøj og sin mor. Tror, jeg ligger som nr 2 :-)

Lavet i samarbejde med viaplay

 

 

1 kommentar

 • Eva B

  Hold da helt op. Det blev os! Hehe. Vi er bare SÅ glade! Tusind tusind tak. Ej, hvor Luna glæder sig til at se de fede serier igen. Hun er på ferie hos farmor, jeg har lige ringet og fortalt hende det. Hun blev selvfølgelig ellevild. Jeg troede slet ikke, vi vandt. Tak, Frk. Vilstrup. Luna sagde, at ” nu bliver efteråret lidt bedre for mig, mor – nu har jeg Viaplay i lang tid ! ”
  Vi er ydmyge for at have vundet. Der var mange andre, der også burde have Viaplay i deres liv. I ulvetimen og under sygdom. På lange køreture. Vi siger af hjertet tak ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld