En personlig gave

Vind lækre præmier i det dårlige vejr…

023I anledning af det kedelige vejr, vil opfordre jer til at få lidt sommer frem på Facebook og Instagram med Mentos’ kampagne Strawberry Mix 2014, hvor man kan vinde nogle super cool præmier. Man skal bare lægge et lækkert billede på Instagram, hvor man skal bruge hashtagget #MentosDKStrawberry samt #MentosDKStrawberryFrkVilstrup.

025027Mentos har sendt mig de nye pasteller med jordbærsmag, de er bare så gode, og vi havde en masse, men havde gæster i går, og jeg havde nær ikke haft nogle tilbage til billeder, for alle var helt vilde. De er både syrlige og søde, og lige hvad man trænger til med det dårlige vejr. Jeg kan anbefale en kop te, en skål fyldt af jordbær Mentos og et afsnit Kardashians. Når det er så kedeligt vejr, er man jo næsten tvunget til at hygge sig inde, og så kan man jo lige så godt deldage i konkurrencer på nettet. Smid et billede på Insta med disse to hashtags #MentosDKStrawberry samt #MentosDKStrawberryFrkVilstrup, og vind lidt lækkert til resten af sommeren (forhåbentlig med bedre vejr).

Lavet i samarbejde med Mentos

2 kommentarer

 • Sara

  Uh de ser lækre ud 😉

  Må jeg lige høre hvor du ser keeping up with the kardashians? Jeg leder desperat efter et link som ikke er fyldt med al mulig virus.

  Og som trofast læser må jeg hellere lige sige tak for en dejlig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki Hindhede

  Er konkurrencen slut?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En personlig gave