Verdens nemmeste sommersalat

Tips til en hyggelig køre ferie

20140718-111740-40660374.jpg

Der kan være MEGET langt til Fyn, hvis man har et barn på bagsædet, der ikke syntes det er hyggeligt, en hund der bliver køresyg og en sultensur mor, der ikke nåede at spise, fordi det var så travlt, da huset skulle lykkes af og alle skulle af sted. Sådan gik denne tur heldigvis ikke. Vi havde planlagt turen godt, og det betød den helt store forskel. Vi havde aftalt at køre lige før Konrads lur, så var han dejlig mæt og træt, og han faldt da også hurtigt i søvn. Han sov en times tid, og da han vågnede, holdt vi en pause, hvor vi kunne gå lidt med Cookie, så han ikke blev for køresyg. Konrad havde den helt store snackpakke med, og han fik lov at hygge sig med kiks og rosiner på bagsædet, hvilket normalt ikke er tilladt i fars bil… Jeg havde downloadet en masse af hans yndlings programmer, og han hyggede sig sådan på turen. Jeg vil selvfølgelig gerne dele de bedste tips med jer der også skal på køreferie, og hvis I har andre, må I endelig kommentere.

  • Planlæg tidspunktet for hvornår I kører, hvis I skal langt, kan det være en ide at køre om natten, eller som os, op til luren.
  • Sørg for snacks (jeg havde lavet en masse små lækre pakker, med æblestykker, kiks, blåbær og juice.
  • IPad er så vigtig! Så snart børnene er store nok, vil de elske at sidde med den, og se film eller spille.
  • Undgå sukker når børnene skal være låst fast, det er synd at de er fyldt med energi, og ikke kan brænde den af.
  • Køb lidt sjovt nyt legetøj (måske i supermarkedet eller Tiger) Det er altid godt med noget nyt.

096Jeg havde også pakket en madkurv med Konrad yndlings leverpostej (den nye fra trestjernet, også Kaspers yndlings), og så havde jeg lavet vores yndlings kaffer i take- away kopper fra Rice. Turen var så god, og jeg håber I kan bruge mine tips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens nemmeste sommersalat