Mere IS!!!

Tilbage fra en fantastisk ferie

121Vi har haft den bedste uge i det fynske. Det har været den skønneste ferie, og vi er alle så glade efter en uge med skønne oplevelser. Vi har lavet så mange sjove ting, været i Zoo, på stranden, kørt i store biler, og spist en masse dejlig mad (og IS). Jeg har taget så mange billeder af vores tur, som jeg glæder mig til at dele med jer. Her er de første, hvor man jo tydelig kan se at alle nyder ferien. Jeg er stærkt tilbage her på bloggen og jeg har så meget jeg gerne vil fortælle jer. Jeg håber også at I har haft mulighed for at nyde det skønne vejr.

122

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere IS!!!