Vind lækre præmier i det dårlige vejr...

Den perfekte start på ferien, og lidt om mig!

039Min skønne mor er rigtig god til at nyde de gode stunder, hun syntes altid man skal fejre den dag man går på ferie. Da vi alle havde første feriedag i går syntes hun vi skulle spise på havnen i Skovshoved. Jeg elsker det område, og vi tager gerne forbi Olivers og får en is.

060075081I går stod den på lækker fisk, det var bare så hyggeligt, og Konrad kunne løbe rundt på en kæmpe græsplæne med fuglene. En helt perfekt eftermiddag, hvor jeg fik det første glas vin i meget lang tid. Åh det var lækkert…

088046068Der er flere læsere der har spurgt, hvor jeg får mit positive sind fra, og jeg har længe tænkt på at skrive et indlæg om det. Jeg vil bare starte med at sige at det primært skyldes min fantastiske mor. Hun er altid så positiv, og kan altid se det smukke i livet. Det sker tit at hun stopper en samtale, f.eks under en middag, for at sige, “se hvilke farver salat har, er det ikke smukt?”, eller “se de skønne blomster der er slået ud!”. Selvom hun som alle andre oplever modgang, lader hun sig aldrig slå ud, og hun er det stærkeste menneske jeg kender. Jeg tror at hvis man som min mor opdrager med kærlighed, varme og et positivt sind, så må det smitter af, det vælger jeg i hvert fald  at håbe på. Jeg syntes selv at jeg altid prøvet at være positiv, og jeg håber at Konrad skal vokse op og blive mindst lige så positiv som Vilstrup kvinderne:)

107

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind lækre præmier i det dårlige vejr...