Fars dag gaven

The perfect summer drink

030For et par uger siden, var jeg så heldig at være inviteret ind på Umami til en sej eftemiddag, med nogle af landets bedste bloggere. Vi skulle være med i en konkurrence, om at lave den bedste drink med Cherry Heering, et stolt dansk produkt, der er kendt i hele verden og oprindeligt blev lavet af danske kirsebær. Jeg kendte det faktisk ikke så godt, men er blevet ret vild med det i drinks.

020031047Vi skulle efterligne en af de kendte drinks fra Umami med Cherry Heering, og så skulle vi derefter lave vores egen udgave. Jeg var super godt tilfreds med min drink, men seje Christina fra the impressionista, løb med sejren der gav adgang til en 6 retters menu på Umami, meget snyd!!! men hvis jeg skulle tabe var det okay at det var til smukke Christina.

041Hvis I skulle have lyst til at prøve min “vinder”(hvem sagde dårlig taber) drink kommer opskriften her:

Frk. Vilstrups Crazy Cherry lover

3 cl Cherry Heering

3 cl Vodka

5 knuste hindbær

2 cl citron juice

Ryst ingredienserne i en shaker med en masse is, og kom drinken i et frostet glas (det har stået i fryseren). Server med et mynte blad på toppen og nyd sommeren.

048051

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars dag gaven