Carte d’Or Give away

Smukke København, lækker juice og lunken mad!

032I sidste uge var jeg forbi Louisa Lorangs reception, for hendes nye bog JUICE & CO. Hun serverede nogle af de lækre juices og fortalte om hvordan hun på dage hvor hun filmer op til 14 timer, bare drikker juice. Det giver hende en masse energi, i stedet for at fylde sig med slik som de andre. Bogen er fuld af lækre opskrifter, som til min store glæde også kan toppes med lidt alkohol, så de passer til de varme dage med vennerne. 031Efter den hyggelige morgen, gik Emilie, Saxo og jeg ud og spiste en frokost. Vi spiste på 42 Raw, har I prøvet det? Butikken var fuld af lækre ting, og jeg ville gerne prøve deres Thai nudel ret. Den så også mega god ud, men den var jo iskold! Så er det jeg må indrømme at noget også kan blive for sundt… Helt ærligt, det er bare ikke mig. Når jeg går ud, og betaler for at spise en frokost, vil jeg altså gerne have varme nudler… Jeg er måske meget gammeldags, og forstår altså ikke helt ideen. Jeg så også at de serverede Latte, men det havde jeg altså ikke lyst til at teste, er den så også lunken? Nok om lunken mad og lidt mere om vores smukke hovedstad.

050051033Selvom vi ikke har det smukkeste vejr, syntes jeg vi bor i en af de smukkeste byer i hele verden. Jeg er så heldig at jeg ser meget af verden, men intet i hele verden slår vores smukke by. Nogle gange må man bare stoppe op, tage en dyb indånding og nyde hvor heldige vi er. Smukke København altså:)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carte d’Or Give away