Bab, bobler og ballade

Nyd solen

006I går var jeg på Arndal spa, for at forberede min hud på sommer og sol. Jeg fik en skøn bodyscrub, og blev pakket ind, for at få den bedste virkning. Nu er hele min krop så blød som lille Konrads, og jeg er klar til sommer. Jeg hørte en masse om sol beskyttelse, og jeg lærte virkelig meget. Jeg vil beskytte Konrads og min krop bedst muligt mod de farlige stråler, så det var virkelig en øjenåbner at mange af de solcremer man kan købe kun beskytter mod UVB og ikke UVA. Det lyder måske lidt langhåret, men når I skal købe solcreme i år, så læg mærke til en lille hvis cirkel hvor der står UVA, så er I, og jeres kære bedst dækket. De er mindst lige så farlige som UVB stråler. Husk også og se efter om den er EKSTRA VANDFAST.  Det betyder at man kan være i vandet 4 gange 20 min uden at faktoren forsvinder. Køb altid faktor 50 til børn, og min faktor 15 til dig selv.

 

004009Nu er vi alle klar til sommer, så mangler der bare en lille ting… SOLEN!!!! Sol sol kom igen, du er vores bedste ven:)

011

4 kommentarer

 • Iben

  Tak for en dejlig blog. Og gode råd om solfaktor, men det er fakta at rigtig mange danskere, får for lidt d vitamin. D vitamin får vi via solen, d vitamin påvirker bla. Mænds sædkvalitet. D vitamin er også vigtigt for vores knogler.
  Jeg har været ved Hudlægen fornyeligt da jeg arbejder med kræft, og i den forbindelse nok er lidt skadet. Jeg var bekymret for et modermærke, der var ganske ufarligt. Snakkede solcreme med ham til både mig selv og mine børn. Hans anbefaling var faktor 30, som maks, herhjemme. Vi er alt for overbeskyttende. Faktor 50 er godt sydpå mellem 12-15.
  Ligeledes sagde han at børnene og os selv, ikke tager skade af at være ude uden faktor inde tidlige morgentimer. For solcremen blokerer desværre også for de vigtige d vitaminer.
  Læste en artikel om samme emne fornyeligt men slog det hen indtil jeg snakkede med Hudlægen. Det er fint vi passer på, men vi kan også passe for meget på. Mangel på d vitamin kan også føre til kræft.. Jeg fik lidt at tænke over:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak for din kommentar, det giver jo god mening:) Konrad får D-vitamindråber hver dag, og det tror jeg, som du så rigtigt siger er mindst lige så vigtigt. Jeg håber ikke der var noget galt med dit modermærke, rigtig god sol sommer til dig og dine børn:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvad hed den behandling du fik? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ved det faktisk ikke men måske kan du se det på hjemmesiden

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bab, bobler og ballade