Om at sige nej til at blogge...

Gratis møbel til haven

073

20140331-145036.jpg

Jeg ville lige dele mit” gør det selv projekt” med jer, fordi det er gået hen og blevet et kæmpe hit. Til noget vi havde købt i byggemarkedet, hørte en gratis palle med, vi skulle til at smide den ud, men så kom jeg på en ide. Vi kunne save den til, så den passede til vores flod ud puf, og så ville det være et lounge møbel på terrassen.

065Da den var savet til, sleb jeg den og så malede jeg den mat sort, med en rest fra kælderen. Vores terrasse bliver forhåbentlig samme farve i løbet af sommeren.

070Ja en sablet champagne skal der til, og så har man et nyt yndlings møbel. Den er fast samlingspunkt nu, og jeg kommer til at bruge mange timer på den over sommeren. Måske et projekt for andre også?

påskefrokost 14 101påskefrokost 14 104påskefrokost 14 122Rigtig god sommerdag til jer, og tak for alt jeres støtte om at blogge i går:)

2 kommentarer

  • julie

    hahaha jeg kan godt lide kombinationen af håndværker og champagne. God stil!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Super cool DIY Mama <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at sige nej til at blogge...