Vinderene af to Karl Lagerfeld parfumer er...

Den dårlige samvittighed

Kender i mødre det? Den evige dårlige samvittighed. I dag tager jeg afsted igen, jeg skal tilbage til Kina, puhaa hvor jeg syntes det er hårdt. Jeg har haft tre fridage, hvor Konrad og jeg bare har hygget, han var været halv syg, og har brugt de fleste vågne timer på armen. I dag da han så min kuffert, hoppede han op i den, og jeg kunne mærke på ham at han ville med.

20140406-183508.jpg
Selvom det er hårdt at være væk fra ham, lever jeg bare for vores fritid sammen, jeg prøver at tænke på at jeg sikkert også ville have dårlig samvittighed, selvom jeg havde et almindeligt job, i dag gjorde det bare ekstra ondt…

4 kommentarer

 • Annika

  Kender følelsen alt for godt og jeg har et helt alm. 8-16 job 🙂 Jeg tror, at det er et åg, vi bærer som mødre. Man vil altid gerne være der bare lidt mere, end man er… Og der er dage, hvor man er helt knust over at måtte overlade dem til andre!

  Tænk på de gode dage, som du kan give ham, når du har fri! Det er en fantastisk mulighed for at give ham tid væk fra hverdagens stress og jag.

  Du gør det godt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak, hvor blev jeg glad for den kommentar:) Jeg håber du får en skøn dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annika

   Siger også tak for en dejlig blog og muligheden for at få et lille indblik i en anden hverdag end min egen 🙂 Det kan være både inspirerende, givende og betryggende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  Jeg kender udemærket godt til det med at have dårlig samvittighed.. jeg arbejder som sygeplejerske og er tit væk i weekender og flere aftener om ugen..
  Heldigvis har min datter jo sin far som passer hende godt når jeg skal på job, men jeg ville da helst være der heele tiden.

  MEN til gengæld, så har jeg jo fri på andre tidspunket hvor andre arbejder alle hverdage fra 8-16! så dvs at min datter ofte har hjemmedage midt i ugen hvor mig og hende bare kan hygge. Derudover kan jeg også lettere være hjemme når hun er syg.
  Så derfor kan det godt være vi ikke er der alle hverrdags-aftenener og weekender, men til gengæld er vi der for vores børn på mange andre tidspunkter hvor andre ikke har mulighed for at være ligeså meget..
  Det trøster mig 😉

  Ville bare skrive du ikke er alene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderene af to Karl Lagerfeld parfumer er...