Haps haps påske snaps

Årets bedste blog?

For første gang i år, er det blevet muligt at stemme på årets bedste blog, jeg syntes det er fantastisk at blogs endelig bliver anerkendt, og jeg ville være så stolt, og glad hvis jeg blev nomineret. Det er jer der bestemmer, og skal vælge det bedste mærke, børneoplevelse og nu også blog. Jeg bliver selvfølgelig rigtig glad hvis I stemmer på mig, selvom jeg ved der er så mange gode mommy bloggere der ude. Mine yndlings er emiliblog.dk, lortemor.com og baby-bite.dk.Mit yndlings mærke til børn er Pomp de Lux og Ticket. Bedste oplevelse til børn er faldet på Tivoli og Zoo.

tænderHvis I har lyst til at stemme kan I gøre det lige her, og jeg sender kys og karma jeres vej hvis I giver mig en stemme.

1 kommentar

  • Ej, hvor er du bare skøn. Tak fordi du er glad for min blog. Jeg er også stor fan af dig. Kys herfra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haps haps påske snaps