Spanien, sommer og sol

Ude godt men hjemme bedst

spanien 008Der er intet så dejligt som at være på ferie, og slet ikke første gang, jo så skulle det da lige være at komme hjem igen. Konrad løb ind af døren, og skulle ud og køre på din bil, læse sine bøger, og kramme Cookie. Han elsker at være hjemme igen, men savner sin morfar. Han jubler når han ser et billede, og jeg tror virkelig han har nydt at have sin morfar så tæt på så lang tid. Konrad har været så god til at sove på ferien, jeg tror han har været ekstra tryg, forbi han fik lov at sove i samme værelse som os. Normalt er jeg en ret streng mor med sovetider, sukker og regler, men jeg syntes også det var dejligt for Konrad at mærke  det var ferie, og han fik lov at gøre nogle ting der ellers ikke går. Jeg håber I har haft en dejlig weekend:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spanien, sommer og sol