Fordele og ulemper ved at blogge

Sko, sko og flere sko

skoSom kvinde kommer man aldrig til det sted i livet hvor man siger, nu er det slut, nu skal jeg ikke have flere sko! Sjovt nok, kan man altid lige bruge et par mere. Jeg har så udviklet en ny skofetich, sneakers… Jeg købte for en måneds tid siden et par Converce, og jo jo de er jo fine nok, men som med andre sko, vil jeg gerne have nogle der er lidt federe, lidt sejere og nogle ikke alle har. Jeg skulle lige se om jeg kunne holde sådan nogle flade sko ud, inden jeg for alvor gik i gang. Jeg har læst at det nye, nye skulle være dyreprint og især slangeskind på sko, så det skulle prøves. Jeg er blevet anbefalet en meget cool side, som havde et par rigtigt skønne sko lige her. SÅ var der jo også mulighed for at tage lidt outfit billeder;) 007

Jeg faldt for disse, og tror det bliver det største hit til foråret. Et par jeans, en t-shirt, Chanel tasken og de sko, så er jeg sikker på lykken er gjort. Så derfor kan jeg godt forsvare min nye skofetich, syntes I ikke?

002Indlæget er lavet i samarbejde med Miinto.dk

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordele og ulemper ved at blogge