Sikre fødsler- med røde kors

Masterchef dessert

032Som jeg fortalte i går var jeg så heldig at være inviteret ind og lave lækker mad i Masterchef studiet. Halvvejs i konkurrencen (vi fik en time til at lave en hovedret) stoppede de uret, og sagde at vi skulle finde på en dessert fra Carte dOr, som skulle serveret på samme tid. Jeg tænke med det samme at lave en baking Alaska, en gammel favorit i min familie, og min elskede mormors yndlings dessert. Jeg valgte at bruge den nye is med jordbær, vanilje og marengs. Derefter lavede jeg en sej marengs dej med Johan Bülow salt lakrids sirup. Jeg skar isen ud, så den blev en lang firkant, og var formet som en lakridsbar. Jeg kom marengs på toppen og brændte den. Den skulle nok være bagt i ovnen for at få et perfekt resultat, men da tiden var knap, havde jeg kun 6 min til lave den.

034 035Kokken var så imponeret over min dessert, at han ville tage billeder med mig, da han sagde at den dessert ALTID gik galt i Masterchef køkkenet. Så som i nok kan forstille jer, var jeg meget stolt.

039 040 054Alle var meget spændte og da det var gået så godt med vores retter, var jeg sikker på at vi skulle vinde. Jeg holdt vejret indtil sidste øjeblik…. Øv men lige lidt hjalp det, for vi vandt ikke… Vi var oppe mod nogle af Danmarks bedste madbloggere, og de var nogle hårde konkurrenter. Alle var så seje og jeg havde den bedste aften. Tusinde tak fordi jeg måtte komme med og tusinde tak for en kæmpe oplevelse.

4 kommentarer

 • Ej, hvor fedt! Kan godt forestille mig, at det må have været sjovt at prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Mette

  Ved du, om man kan se afsnittene med dig og de andre nogle steder? Jeg nåede ikke at se dem i TV 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holm

  Det er lige et spørgsmål til noget andet; hvordan går det med din 5:2 kur? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Kommer det i tv på et tidspunkt så, eller var det ‘bare’ reklame ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikre fødsler- med røde kors