En abesjov morgen

Bedre end en ny Chanel taske…

026Den smukkeste sten i verden er ikke en diamant, det er denne sten. Denne sten var den første ting Konrad lavede i vuggestuen til sin mor, og den betyder alt for mig. Jeg ved godt at det er latterligt, og det er kun kvinder med børn der kan sætte sig ind i, at en grim sten betyder lige så meget som en ny Chanel taske. Den har fået den bedste plads i vinduet, og Konrad går tit stolt over og viser mig den. Har I fået noget af jeres børn, der også betyder alverden for jer?

2 kommentarer

  • Anna

    Glæder mig sådan til min datter, begynder i vuggestue og slæber alverdens ting med hjem, som hun lige præcis har tiltænkt sin mir og far:)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Min datter har lavet et hjemmelavet juletræ i dp, og jeg elsker det ! Det er det eneste hun har lavet, og ja hun har nok ikke gjort meget selv, da hun dengang var 1,5 år, men jeg elsker det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En abesjov morgen